Pozvánka na vánoční event v Overwatch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pozvánka na vánoční event v Overwatch

Pozvánka na vánoční event v Overwatch

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 12. 2016 16:04
Reklama

Z letošního vyhlašování cen The Game Awards si metu nejvyšší, tedy titul nejlepší hry letošního roku, odnesla multiplayerová střílečka Overwatch od Blizzardu. Její vývojáři od startu hry nelení a využívají každou příležitost k uspořádání speciálního eventu. Dočkali jsme se jej během olympiády, dočkali jsme se i během oslav Halloweenu. Jinak tomu nebude ani o letošních Vánocích.

Na chystanou událost nejprve upozornil uživatel Venxa na diskuzním fóru Reddit. Ten v herních datech objevil zvukové klipy s novými hrdinskými hláškami a hlavně novou znělku s vánoční tématikou. Na oficiální oznámení jsme ale nemuseli čekat dlouho. Na Twitteru se objevil příspěvek s krátkou animovanou pozvánkou:

Přáníčko nás zve na spoustu veselé sváteční zábavy, která započne 13. prosince, tedy příští úterý. Dá se očekávat, že součástí eventu budou opět tematické Loot Boxy a nové předměty, jako jsou například kostýmy nebo tagy. Stejného obsahu jsme se dočkali i v případě nedávného Halloweenu či letní olympiády. Blizzard se v minulosti opakovaně nechal slyšet, že se chystá podobné eventy pořádat pravidelně.

Ve spojitosti s Overwatch se také v poslední době spekuluje o implementaci nového herního režimu.  I ten byl odhalen skrz zvukové stopy, které by naznačovaly, že se mód bude jmenovat Arena. Objevila se i hudební smyčka, která by mohla být použita na nahrávací obrazovce pro tento režim. Minulé sezónní eventy přinesly své vlastní módy, halloweenský Dr. Junkenstein’s Revenge například nabídl kooperativní hratelnost, která vzdáleně připomínala samostatnou kampaň.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama