Crackdown 3 ve 4K nejpozději příští zimu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crackdown 3 ve 4K nejpozději příští zimu

Crackdown 3 ve 4K nejpozději příští zimu

Pavel Makal

Pavel Makal

5. 12. 2016 13:08
Reklama

Novinky posledních dní patří sice především značce PlayStation, protentokrát si ale dáme od japonského výrobce pauzu a podíváme se na hru, která se na jeho platformě jen těžko kdy objeví. Řeč je totiž o Crackdownu 3, pokračování značky, která historicky sídlí na Xboxu.

Zodpovědný producent hry Peter Connelly a výtvarný ředitel Dave Johnson byli nedávno hosty Extra Life streamu, tedy akce, která se snaží skrz herní vysílání vybrat peníze na dětské nemocnice. Při této příležitosti uvedli, že třetí Crackdown vyjde nejpozději příští zimu. Už na letošní E3 jsme se dozvěděli, že Microsoft hru přesunul na příští rok, nyní tedy máme představu o tom, kdy konkrétně ji můžeme očekávat.

Kromě informace o předpokládaném datu vydání nás také oba vývojáři ubezpečili, že Crackdown 3 si samozřejmě zahrajeme i na připravovaném projektu Scorpio, a to v nativním 4K rozlišení. Na své si ale přijdou i PC hráči, neboť bude hra zapojena do programu Xbox Play Anywhere. Pokud si ji tedy zakoupíte na Xboxu, můžete ji hrát i na PC a naopak.

Crackdown 3 byl odhalen už na E3 2014 a bližšího představení se dočkal na loňském Gamescomu. Od té doby kolem něj ale bylo spíše ticho, kromě letošního odkladu a následného nedávného potvrzení od Phila Spencera, že se na hře stále pracuje a vývoj vypadá slibně. Autoři mají dle svých slov jasnou představu o tom, jak má Crackdown 3 vypadat a nechtějí v tomto ohledu dělat žádné kompromisy. Klíčovým prvkem bude použití technologie Microsoft Azure, která za pomoci cloudových výpočtů poskytne větší výkon. Ten pak bude ve hře využit pro procedurálně generovanou rozsáhlou destrukci prostředí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama