The Flame in the Flood připluje i na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Flame in the Flood připluje i na PS4

The Flame in the Flood připluje i na PS4

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 12. 2016 17:34
Reklama

Nezávislá roguelike adventura The Flame in the Flood po premiéře u hráčů na PC a na Xbox One připluje i na PlayStation 4, kde se bude snažit oslnit zkompletovanou edicí obsahující nejen všechen dosavadní obsah, ale i něco málo navíc.

Edice hry s podtitulem Complete Edition přijde se známou náplní – v roli dobrodruhů se ujímáte role křehké dívky, jež se po proudu plaví zdivočelou a zaplavenou Amerikou a snaží se především za každou cenu přežít. Na přetřes tak přichází survival prvky a kromě lovu a sběru bobulí tak bude zapotřebí opět jednou dbát kupříkladu i na žízeň či hlad. Odměnou je pak adrenalinový zážitek a opět jednou také hra, jež sice na straně jedné nabízí jednoduché principy, na té druhé se ale jedná o skutečnou výzvu. Více se o tom již můžete dočíst například v Davidově recenzi.

V případě PlayStation edice hry se pak můžete dočkat zatím blíže nespecifikovaných vylepšení po herní stránce. K tomu vývojáři do hry přidají doprovodný komentář těch nejzasvěcenějších tvůrců a vyloženě drobností je pak příslib nových avatarů a dynamického pozadí konzole. Po těchto bonusech pak budou moci šáhnout všichni ti, kteří si titul zakoupí. Zatím však nevíme, kdy přesně hra vyjde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama