Na DLC Rogue One: Scarif láká první video
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na DLC Rogue One: Scarif láká první video

Na DLC Rogue One: Scarif láká první video

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 12. 2016 09:43
Reklama

Už 6. prosince se držitelé season passu k akci Star Wars Battlefront pustí do posledního placeného rozšíření, které se inspirovalo filmem, jenž přijde do kin v polovině prosince. Ostatní se dočkají o 14 dní později, kdy se expanze začne prodávat samostatně. Na první video se ale můžete podívat už nyní.

Akce v novém prostředí, noví hrdinové i nový U-wing se zdají být právě takovým osvěžením, jak jsme si jej představovali. Na planetě Scarif se poprvé objeví nové postavy - Jyn Erso a Orson Krennic. Oba se v traileru představí a samozřejmě je půjde využít i ve starších módech, které hrdiny podporují. Zajímavě vypadají rovněž nové zbraně a několikafázový mód. Jak už jsme psali dříve, k dispozici budou celkem čtyři nové mapy.

Zmíněného 6. prosince vyjde i exkluzivní VR mise od studia Criterion, v níž se posadí majitelé PlayStation VR do kokpitu X-wingu. K dispozici bude zdarma. Pokud nejste držiteli season passu a na DLC Rogue One: Scarif si stále děláte zálusk, samostatně půjde zakoupit od 20. prosince. Všechen dostupný obsah je součástí nedávno vydané ultimátní edice Battlefrontu. Kromě expanze Battle of Jakku, která byla zadarmo, během roku vyšla rozšíření Outer Rim, Bespin a Death Star.

Více informací o obsahu nejnovějšího balíčku najdete ve starších novinkách. Psali jsem například, že nové zbraně jsou blastery A180 s třemi módy střelby a DT-29, hráči dostanou nové power-upy (TIE Striker power-up, U-wing power-up), jednu novou karta (Sonic Imploder) a mapy se jmenují Scarif Beach, Scarif Jungle, Landing Pad 13 a Shield Gate. Přičemž posledně jmenovaná je určená výhradně pro dogfighty v režimu Fighter Squadron.

Battlefront by se měl dočkat ještě menších updatů, psalo se například o nových módech pro Death Star, ale s placenými DLC je evidentně konec. Zbytek týmu se zřejmě přidá ke kolegům, kteří už pracují na pokračování Battlefrontu. To by mělo vyjít příští rok na podzim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama