Do Gears of War míří dvě nové mapy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Gears of War míří dvě nové mapy

Do Gears of War míří dvě nové mapy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 12. 2016 11:26
Reklama

Včera jste se mohli dočíst o tom, že tvůrci Gears of War 4 na tento víkend otevřou pomyslná stavidla a spustí testovací provoz multiplatformního multiplayeru, díky kterému nejen spolu, ale konečně také i proti sobě budou moci hráči zápasit na Xbox One a na PC. Sympatickou novinku dnes doplňujeme o informaci tu, že během prosince do hry zamíří také dvě nové mapy.

Ty nesou jméno Glory a Speyer a obě si můžete prohlédnout v přiložené dvojici videí. Sami tak můžete spatřit, že první z jmenovaných nabídne otevřenější prostory i bitvy ve stísněných podmínkách, a to v prostředí horské pevnosti s dominantním dělostřeleckým kanónem.

To druhá jmenovaná, Speyer, se zaměřuje spíše na souboje na blízkost v městské zástavbě a představuje pohled na svět takový, jak vypadal ještě před válkou s rasou Locustů. Obě mapy by měly dorazit již 6. prosince a doprovodit by je měl navíc i objemný patch, jež se bude věnovat dalšímu vybalancování hry a opravám těch nejcitelnějších neduhů. Obě mapy pak budou bez dalších dodatečných poplatků dostupné pro všechny majitele season passů, na veřejné servery se přitom dostanou do rotace 13. prosince a tehdy také nahradí předchozí dvojici dodatečně dodaných map – Checkout a Drydock.

Vedle toho ještě Microsoft avizuje, že do konce roku se mohou hráči těšit na další obsahový přídavek. Náplní toho budou vánoční předměty a podobné radovánky, zde trefně pojmenované „Gearsmas“. K tomu zatím bližší informace nemáme, budeme vás však zavčasu informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama