Season pass přinese do Steepu nové sporty
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Season pass přinese do Steepu nové sporty

Season pass přinese do Steepu nové sporty

Jiří Bigas

Jiří Bigas

1. 12. 2016 10:18
Reklama

Vybalte ze sklepa zimní výbavu, už zítra vlétne do obchodů Steep. Ubisoft nyní představil season pass ke hře, který obohatí základní hru o tři obsahové balíčky - Winter Fest, Adrenaline a Extreme.

Winter Fest Pack bude obsahovat nové výzvy i nové vybavení a hlavně sáňky. Adrenaline Pack nabídne hráčům dvě nová prkna a oufity, nový wingsuit a noční výzvy se speciální výbavou. Extreme Pack pak přijde s trojicí nových sportovních disciplín. Vaše schopnosti otestuje raketové křídlo, base jumping, a speed gliding. Má jít o vůbec nejšílenější disciplíny, jak už ostatně samotný název balíčku napovídá.

Season pass má ale také trochu nakopnout vaše začátky ve virtuálních Alpách a poskytnout vám drobnou výhodu v podobě několika dalších bonusů. Těšit se tak můžete od začátku na kostým sněhuláka, 10 tisíc kreditů a lístky na let helikoptérou. Kompletní obsah season passu si můžete prostudovat na blogu Ubisoftu.

Lepší představu o tom, co můžete od DLC čekat, si ale zřejmě uděláte z nového videa. Je velmi zajímavé pozorovat, jak se v posledním přibližně roce mění přístup firem k politice DLC. Některé hry se se zcela vzdávají season passů (Need for Speed), jiné je nabízejí, ale ne na všechen obsah (R6 Siege). Každá hra na to ale zatím jde individuálně. To je vidět třeba u EA, kteří na jednu stranu dokáží být hodně benevolentní (Titanfall 2) a na druhou stranu se stále křečovitě drží starých modelů (Battlefield 1).

Cenu season passu ke Steepu zatím neznáme, ale dozvědět bychom se ji měli nejpozději zítra. Jeho jednotlivé části půjdou koupit i samostatně. A pass bude součástí Gold verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama