V Battlefrontu se prolétneme U-wingem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Battlefrontu se prolétneme U-wingem

V Battlefrontu se prolétneme U-wingem

Jiří Bigas

Jiří Bigas

27. 11. 2016 11:40 1
Reklama

O finálním DLC pro Battlefront s podtitulem Rogue One: Scarif jsme psali už několikrát. Datum vydání se ale rychle blíží a díky tomu se konečně dozvídáme další podrobnosti o obsahu tohoto rozšíření, které se inspirovalo filmem Rogue One: Star Wars Story.

Nová porce informací nepochází z oficiálních stránek, ale z Amazonu, který v profilu hry vyzradil některé dosud neznámé podrobnosti. Jak už nějakou dobu víme, novými hratelnými hrdiny budou Jyn Erso a Orson Krennic. O nich už jsme ostatně psali několikrát. Zajímavé je, že se dočkáme nového ovladatelného letounu. Je jím UT-60D alias U-wing, který bude mít ve hře premiéru. Navržen byl totiž pro už zmíněný film, který přijde do kin v polovině prosince.

Vzhledem k tomu, že jde o transportní letoun na straně povstalců, mohla by se jeho specifická role odrazit i na použití v novém módu. Ten se jmenuje Infiltration a mělo by znovu jít o střet v několika fázích podobně jako v případě posledního režimu z DLC Death Star. Samozřejmostí jsou dvě nové zbraně (blastery A180 s třemi módy střelby a DT-29), nové power-upy (TIE Striker power-up, U-wing power-up), jedna nová karta (Sonic Imploder) a čtveřice čerstvých map situovaných na planetu Scarif i její orbitu.

Tím ale výčet známých novinek nekončí. Amazon prozradil rovněž jména map: Scarif Beach, Scarif Jungle, Landing Pad 13 a Shield Gate. Přičemž posledně jmenovaná je určená výhradně pro dogfighty v režimu Fighter Squadron.

Čekají nás boje na plážích i v hluboké džungli a neokoukaná planeta by mohla nabídnout originální kulisy, které nepřipomínají nic, co se dosud v Battlefrontu objevilo. Samotní autoři tvrdí, že čtvrté placené rozšíření je poslední. Tak uvidíme, zda se skutečně tímto příspěvkem s aktuální hrou rozloučí a další novinky přinesou až ve druhém díle, ktetý by mohl vyjít příští rok touto dobou.

Rogue One: Scarif bude dostupný pro držitele season passu už 6. prosince. O dva týdne později pak bude možné DLC koupit i samostatně. Společně s tímto rozšířením se exkluzivně v PlayStation Storu objeví také speciální VR mise, která nás usadí do kokpitu X-wingu. Na ní pracuje studio Criterion.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama