Ubisoft se chlubí počtem hráčů Division
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft se chlubí počtem hráčů Division

Ubisoft se chlubí počtem hráčů Division

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 11. 2016 10:25 17
Reklama

O The Dvision se mluvilo snad více do té doby, než hra vlastně vyšla – velkou pozornost tehdy následoval značný úpadek a Ubisoft se všemi prostředky snažil udržet hráče ve hře, jež měla rekordní start, dokázala nalákat až 10 milionů hráčů a která se má také dočkat filmového zpracování. A světe div se, ono to funguje a sliby o plánovaných změnách zřejmě padají na úrodnou půdu – počet aktivních hráčů The Division se totiž prý navrátil na hodnoty, jež bylo možné vidět při launchi hry.

Včera jsme vás informovali a o obavách z akvizice Ubisoftu společností Vivendi – to vyplynulo z rozhovoru pro magazín PCGamesN, ze kterého nadále vyplývá i to, že The Division po posledním patchi (1.4) doznal nárůstu uživatelů. Alespoň tak to vyplývá ze slov provozní viceprezidentky Ubisoftu, Anne Blondel-Jouin.

Ta nadále zmiňuje, že samotné tvůrce překvapilo, kolik hráčů se zúčastnilo exodu, jež nastal nedlouho po vydání hry. Tehdy bylo zapotřebí učinit těžké rozhodnutí – podporovat hru v silné míře i nadále, anebo polevit? Netřeba dodávat, že volba padla na první možnost a díky tomu se hra nyní těší srovnatelné oblibě, jako tomu bylo při jejím vydání. Tedy minimálně z pohledu aktivně hrajících.

A nejen to – Anne Blondel-Jouin zároveň tvrdí, že pozitivní přístup k podpoře komunity se projevil i v odpovědi publika a to je nyní mnohem lépe naladěné, než tomu bývalo dříve. Celkové cifry tak mohou ve finále ještě růst a nás na to konto zajímá, jak jste na tom s The Division vy? Zavadili jste o tento titul, nebo vás postapokalyptický New York zanechal mrazivě chladnými?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama