Blizzard pracuje na first person hře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blizzard pracuje na first person hře

Blizzard pracuje na first person hře

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

22. 11. 2016 14:18 7
Reklama

Pokud se podíváte na aktuální portfolio her od Blizzardu, nejzářivější hvězdou je v tuto chvíli jednoznačně Overwatch. A v akčních hrách se vývojáři zřejmě zhlédli, protože pomocí inzerátů hledají do svého týmu posilu pro práci na neoznámeném first person projektu.

Konkrétně chce Blizzard dva softwarové inženýry se zkušenostmi s first person hrami, což dává tušit, že pokud nějaká hra vzniká, je teprve v plenkách. Nejprve je totiž nutné ochočit engine, a až posléze na něj začít vyvíjet hru, která nemusí být nutně first person střílečkou. Právě Overwatch mohl Blizzardu posloužit „jen“ jako dodání kuráže a nikde není psáno, že onen first person projekt nemusí pocházet z Wacraftu či Diabla.

Právě Diablo by pak mohlo být podle předchozích náznaků tipem číslo jedna, vzhledem k tomu, že začátkem roku hledal Blizzard vedoucího vývojáře pro další Diablo projekt a v předchozím roce sháněli pro jistotu i art-directora pro neoznámený projekt ze světa zmiňované hry. Dává se nám tady dohromady podivuhodná skládačka, nebo jde o kompletní zmatení?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama