The Witness se dočká podpory 4K rozlišení
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Witness se dočká podpory 4K rozlišení

The Witness se dočká podpory 4K rozlišení

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 11. 2016 13:01
Reklama

The Witness, atraktivní logická adventura z pera Jonathana Blowa a hra, kterou na PC toliko trápilo pirátství, je dalším titulem v řadě her, které se dočkají aktualizace pro výkonnější PlayStation 4 Pro.

Blow novinky avizoval již dříve, až nyní však dostávají zcela konkrétní podobu. The Witness se tak dočká podpory technologie HDR, ze které mohou těžit i majitelé první verze konzole. Tedy alespoň za předpokladu, že vlastní touto technologií disponující TV. Majitelé PS4 Pro se pak dočkají podpory dokonce plného 4K rozlišení a nejen toho.

Hra nabídne plnohodnotné 4K rozlišení, ale za cenu menšího vyhlazování a především s menší snímkovací frekvencí – 30 fps.

Hra nově nabídne tři režimy zobrazení – ve standardním rozlišení 1080p (původně hra běžela v rozlišní 900p) hra nabídne čtyřnásobné vyhlazování (technologie MSAA) a poběží v 60 snímcích za vteřinu. To je jistě lákavá nabídka pro ty hráče, kteří K4 televizi nevlastní a rádi by výkonu nové konzole využili i přes tento nedostatek. Další dva režimy se již ale týkají 4K panelů – první nabízený přinese rozlišení 1440p při 60 fps, dvounásobné vyhlazování a následný upscaling na 4K rozlišení s tím, že text i uživatelské rozhraní budou nativně renderovány ve 4K. A konečně poslední představený režim nabídne plnohodnotné 4K rozlišení, ale za cenu menšího vyhlazování (to je jako u předešlé varianty opět dvounásobné) a především s menší snímkovací frekvencí – 30 fps. To ale zřejmě nebude nijak závažná potíž vzhledem k faktu, že se na trhu beztak nenalézá příliš mnoho televizí, které nabízejí kombinaci 4K a rychlého obrazu.

A konečně jak se tyto novinky projeví v akci, o tom vás budeme informovat i my sami – redakční PS4 Pro je již v záběhu a první poznatky pomalou proudí na papír a právě The Witness tak bude jednou z těch her, kterou rádi opětovně navštívíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama