Zimní Steep odhaluje své silné stránky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zimní Steep odhaluje své silné stránky

Zimní Steep odhaluje své silné stránky

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 11. 2016 14:58 1
Reklama

Igor Manceau, kreativní ředitel vývoje Steep, vás v novém a hned 11 minut trvajícím videu ke sportovnímu Steep zve na prohlídku toho, co hra ve finále nabídne. Video láká na zodpovězení všech zvídavých otázek okolo hry a doprovází jej navíc ještě dvojice dalších trailerů, jež představují dva zástupce extrémních sportů hrajících právě probíraný titul.

Základní ideou hry je oživit léta opomíjený žánr her a prvním úkolem tak kupodivu nemusí nutně být přinést něco světoborného a originálního, ale překvapit se hrou, jež nejprve žánr zimních sportovních her oživí a připomene.

Ovšem jen na nostalgii hrát nelze a v tu chvíli Steep představí své silné stránky a konečně i ony originální prvky – hru zasazenou do otevřeného světa a titul představující hned několikero zimních sportů. Zážitky z těch navíc půjde sdílet, a to ať už formou prosté pozvánky k jistému sportu, anebo ve formě sdílení odjeté tratě – svoji ideální stopu lze sdílet s ostatními hráči a tito se pak mohou pokoušet pokořit váš rekord, anebo se jen mohou podívat na místa, která oni sami kupříkladu neobjevili. Vedle toho lze pochopitelně sdílet na sociálních sítích i vámi vytvořená videa.

Váš samotný herní styl pak diktuje, k jakému směru budete inklinovat.

Manceau nadále popisuje systém vývoje postavy, takzvanou reputaci. Tu lze budovat skrze splněné cíle, účastnictví v závodech a za pomocí vůbec veškerých aktivit ve hře. Ty lze navíc rozdělit do šest kategorií kopírujících šest oddělených herních stylů – takzvaný Bone Collector, Explorer, Extreme Rider, Freerider, Freestyler a Prorider. Váš samotný herní styl pak diktuje, k jakému směru budete inklinovat.

Všechny aktivity jsou navíc postavené na aktivních zkušenostech tvůrců. Ti měli (s výjimkou wingsuitu) možnost si vše v pravidelných intervalech zkoušet a k tomu přidali zkušenosti profesionálních sportovců i společností, které stojí za jejich podporou a propagací. Výsledkem by tak měl být co možná nejrealističtější zážitek.

Ten nadále podtrhuje i vpravdě unikátní systém motion capturingu, který nebyl možný v běžných podmínkách a tvůrci tak museli dost improvizovat. Což se týkalo i zvukové stránky hry, jež byla ze značné části nahrávána i na samotných svazích.

Jako poslední video zmiňuje nahrávání unikátní a především interaktivní hudební stránky hry a chybět samozřejmě nesmí ani sliby o podpoře, jež bude následovat po samotném launchi hry. Málo toho zkrátka není a nezbývá tedy, než vás k oněm záběrům pozvat:

Pokud vám však ani tento nášup nestačil, tak se ještě můžete podívat na dvojici videí představující dva sportovce – těmi jsou Louie Vito a Luke Aikins, snowboardista a za pomocí wingsuitu létající chlapík. V následujících záběrech je můžete vidět oba zápasit se hrou, což samozřejmě nadále slouží jako propagace titulu, který oslaví premiéru 2. prosince a který si navíc můžete tento víkend zdarma vyzkoušet. Ve finále si pak nenechte ujít naše dojmy z uzavřeného testu hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama