Ubisoft potvrdil obsah dalšího roku R6 Siege
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft potvrdil obsah dalšího roku R6 Siege

Ubisoft potvrdil obsah dalšího roku R6 Siege

David Plecháček

David Plecháček

14. 11. 2016 13:33 1
Reklama

Pokud sledujete naše novinky, určitě jste zaregistrovali, že jste na víkend mohli naskočit do Rainbow Six Siege. Díky Ubisoftu jste si mohli připomenout, jaký to klenot se v R6 Siege z loňského prosince nachází. Taktická multiplayerová akce má za sebou téměř rok od vydání, a vývojáři slibují, že i ten následující bude plný obsahu.

Do Rainbow Six Siege tento rok přibyly tři rozšíření – Operation Blac Ice, Operation Skull Rain a Operation Dust Line. Každé z nich do hry přidalo po dvou operátorech, jednu novou mapu – Yacht, brazilskou Favela a Border. V rámci první sezóny se ještě chystá rozšíření Red Crow, vyjde 17. listopadu pro předplatitele season passu (o týden později pro ostatní), a opět přidá dva další operátory a jednu novou mapu zasazenou do Nagoji v Japonsku.

No a kromě těchto čtyř zmíněných rozšíření nás čeká další rok plný obsahu. Tato zpráva se objevila v dnešních ranních hodinách na oficiálním twitterovém účtu hry. Co to znamená pro držitele současného season passu nevíme – je možné a pravděpodobné, že k zakoupení bude druhý season pass. Vzhledem k tomu, že R6 Siege pojalo svou politiku DLC tak, že si veškerý přidaný obsah mohou všichni odemknout vlastním hraním, přichází v úvahu i varianta, že nic jako druhý season pass ve skutečnosti nebude. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama