Mass Effect přibližuje vztahy s posádkou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mass Effect přibližuje vztahy s posádkou

Mass Effect přibližuje vztahy s posádkou

Jiří Bigas

Jiří Bigas

11. 11. 2016 10:41 7
Reklama

Neuplyne den, aby se na internetu neobjevily nějaké nové zajímavé podrobnosti, které více přibližují nový Mass Effect. Tentokrát bude řeč především o vztazích mezi postavami, které patřily odjakživa mezi ty nejdůležitější stavební kameny trilogie Mass Effect.

Mac Walters na Twitteru odpovídá na další a další dotazy od fanoušků a z nich se v mnoha ohledech dozvídáme více detailů o Andromedě než z oficiálních dokumentů. Dozvěděli jsme se tak například, že ve hře bude možné se do věcí lásky pořádně zamotat. V pokračování může vzniknout napínavý milostný trojúhelník, pokud navážete intimní vztah s více postavami najednou. Některým z nich to pochopitelně nebude dvakrát příjemné, jak si určitě dokážete představit. Jiné se mohou tvářit, že jim to nevadí.

Vztahy mezi postavami však nebudou jen přátelské a milostné. Může mezi nimi vzniknout rivalita, žárlivost, nenávist i pomstychtivost. Vaše sehraná parta se tak může lehce rozštěpit, naznačuje Walters. Fanoušci také nemohli uvěřit tomu, že by v novince nepadla alespoň zmínka o komandéru Shepardovi vzhledem k jeho důležitosti. A Mac Walters jim dal za pravdu. Byl zásadní postavou celé mytologie i významným hrdinou své doby. Takže je podle něj logické, že by se ve hře měly objevit nějaké zmínky o něm bez ohledu na to, že posádka kolonizátorů zřejmě nebude vědět, jak to s ním a se Zemí nakonec dopadlo.

Další hráč byl zase zvědavý, co vedlo k založení iniciativy Andromeda ještě před vypuknutím války s Reapery. Proč by lidé hledali nový domovský svět, když ještě nebyla hrozba zřejmá? Mac Walters říká, že odpověď je stejná jako v případě dobytí Měsíce. Nebo mise na Mars. Lidé jsou zvědaví, ambiciózní a touží objevovat nové světy. Udělat něco, co nikdo před nimi nedokázal. Odvážně se pouštět tam, kam se dosud nikdo nevydal…

Pokud jde ještě o vztahy, Walters doplnil, že se budou lišit případ od případu a jejich navazování tak nebude probíhat podle stejného scénáře. Někomu se prostě líbit nemusíte a nedostanete se mu pod kůži, ať se vám to líbí, nebo ne. Dalšího tazatele zase zajímalo, zda je jedinou novou inteligentní rasou, s níž se potkáme, Kett. Walters odpověděl, že nikoli, ale víc v tuto chvíli prozradit nechtěl.

Je toho hodně, nemyslíte? A mnohem více si toho ještě zbývá říci. Ale o tom zase až v nějaké další novince. Nemůžeme vás zahltit.

Mass Effect Andromeda si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama