Přihlaste se do bety nového Mass Effectu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přihlaste se do bety nového Mass Effectu

Přihlaste se do bety nového Mass Effectu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

8. 11. 2016 08:47 5
Reklama

Producent Mass Effectu Andromeda Fabrice Condominas na Twitteru prozradil, že se fanoušci populární sci-fi ságy mohou těšit na multiplayerovou betu. Už nyní můžete zkusit štěstí, vyplnit poměrně komplexní dotazník a třeba se dostanete mezi vybrané šťastlivce, kteří si zahrají multiplayer Andromedy v předstihu a budou moci autorům poskytnou cennou zpětnou vazbu.

Pokud se chcete do testu zapojit a ucházet se o jedno z míst, musíme mít aktivní EA účet a spojit jej se službami jako Origin, PSN nebo Xbox Live. Poté, co zodpovíte sérii klasických otázek, jejichž prostřednictvím BioWare zjišťují, jak jste na tom s jazyky, oblíbenými tituly i znalostí ostatních her od EA a konkurence, dočkáte se možnosti potvrdit svůj zájem účastnit se multiplayerového tech testu nového Mass Effectu.

Datum jeho konání zatím autoři ani nenaznačili. Upozornili, že beta bude dostupná pouze v angličtině. A k dispozici bude jen na konzolích, tedy Xboxu a PlayStationu, což je určitě pro PC hráče nemalé zklamání. Samotná hra by měla vyjít na jaře příštího roku. EA ale už dříve upozornili, že nebudou váhat ji znovu odložit, pokud to bude zapotřebí. Původně měla Andromeda vyjít do konce letošního roku.

Samotný multiplayer by se měl podle VG247 blížit pojetí kooperace ve třetím díle. Bude ale údajně lépe integrován do singleplayerové kampaně. Neměl by ale na druhou stranu mít tak velký dopad na průběh a úspěch příběhové části. V závěrečné části trilogie totiž aktivita v MP mohla ovlivnit vaši připravenost na konec hry.

včera večer jsme vás upozorňovali na nový trailer, prozradili vám, kdo dabuje otce sourozenců Ryderových a dozvěděli jsme se od Microsoftu také to, že druhý a třetí díl doplnil jedničku v programu zpětné kompatibility, a na Xboxu One tak už funguje celá dosavadní trilogie. Dalších záběrů přímo ze hry bychom se měli dočkat už v prosinci při příležitosti slavnostního vyhlášení The Game Awards. další novinky o příběhovém pozadí, vedlejších misích nebo sběratelských edicích pro vás teprve chystáme.

Pokochat se můžete i čtveřicí nových screenshotů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama