Detaily sběratelských edic ME: Andromeda
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detaily sběratelských edic ME: Andromeda

Detaily sběratelských edic ME: Andromeda

Pavel Makal

Pavel Makal

8. 11. 2016 09:25 6
Reklama

Mass Effect: Andromeda se včera dočkal nejen nového traileru, ale také celé řady nových oznámení. Pokud jste opravdu nekompromisními fanoušky celé ságy, je docela pravděpodobné, že si brousíte zuby na nějakou rozšířenou, nebo dokonce rovnou sběratelskou edici hry. K dispozici jich bude celá řada a výběr není vůbec snadný.

Kromě základní verze hry, která bude dostupná za standardní cenu 60 dolarů, si můžete pořídit například Deluxe edici. Ta je o deset dolarů dražší a nabídne několik bonusů. Jednak dostanete nové vybavení, jmenovitě Pathfinder Casual Outfit, zbroj Scavenger Armour a sadu zbraní Elite Pathfinder. Navíc ale Deluxe edice obsahuje i mazlíčka Pyjaka, soundtrack v digitální podobě a balíček vybavení do multiplayeru. Pokud máte chuť utrácet ještě trochu víc, můžete si momentálně exkluzivně na Originu pořídit Super Deluxe edici. Ta obsahuje kompletní obsah Deluxe edice, ale zároveň přidává unikátní skin pro vozidlo Nomad a celou řadu balíčků do multiplayeru, které budete dostávat v pravidelných týdenních intervalech. To vše vás pak vyjde na 90 dolarů.

Pokud budete ochotni přihodit ještě nějaký ten drobák navíc, můžete si rovnou pořídit sběratelskou edici. Ta levnější vás vyjde na rovných 100 dolarů a obsahuje kovový model Nomadu v měřítku 1:18 s detailním interiérem, otevíracími dveřmi a osvětlenou přístrojovou deskou. Součástí balení je i sběratelský steelbook, ale pozor! Samotnou hru uvnitř nenajdete. Jedná se o velmi podivný krok, který EA poprvé vyzkoušeli na sběratelské edici Battlefieldu 1. Při pořízení sběratelky je tedy nutné počítat s tím, že vás čeká ještě další investice v podobě samotné hry.

Máte-li skutečně chuť utrácet, můžete si koupit tu nejvyšší sběratelskou edici. Vyjde vás na 200 dolarů a jejím obsahem je prakticky totéž, co u té levnější. S jedním podstatným rozdílem – model Nomadu je řiditelný na dálkové ovládání. Má šest funkčních kol a můžete jej ovládat pomocí mobilní aplikace pro iOS a Android. Můžete ovládat jeho světla a dokonce díky zabudované kameře i nahrávat video a zachycovat snímky. Zkrátka ideální hračka pro šmírování. Ani tato edice však neobsahuje hru, kupujete si tak v podstatě jen samotné vozítko na dálkové ovládání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama