Je tu nové video z Mass Effectu Andromeda
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Je tu nové video z Mass Effectu Andromeda

Je tu nové video z Mass Effectu Andromeda

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 11. 2016 17:05 12
Reklama

Listopad se může pochlubit hned několika důležitými daty. Nejenže si 5. 11. připomínáme takzvané Spiknutí střelného prachu, při kterém chtěl Guy Fawkes spáchat atentát na anglického krále a vyhodit do vzduchu Westminsterský palác. Nejenže si připomínáme sametovou revoluci, kterou 17. listopadu započal pád komunismu v naší vlasti. Pro hráče a zejména milovníky sci-fi RPG je důležitý i dnešek. Fanoušci série Mass Effect totiž dnes slaví takzvaný N7 Day a BioWare samozřejmě nezůstává stranou.

AKTUALIZACE 18:29

Společnosti BioWare a EA uvolnily při příležitosti N7 Day nový Cinematic Reveal Trailer. Cesta k Andromedě právě začíná, lákají autoři. Podle oficiálního popisku stále platí, že má nový Mass Effect vyjít na jaře příštího roku.

Obsah videa nemá smysl tlumočit, stejně jako o spekulovat o poznatcích, které jsme si z něj odnesli. To už patří spíš do diskuze. Dalších nových informací se nám zatím nedostalo. Oficiální stránka rekapituluje drtivou většinu už dříve známých faktů. Je však možné, že se během nadcházejících hodin dočkáme dalších materiálů.

Další ukázky přímo ze hry bychom se měli dočkat ještě letos v prosinci u příležitosti The Game Awards. Magazín Game Informer přišel s informací, že hlas Ryderovu otci, který mluví i v nové upoutávce, propůjčil herec Clancy Brown. Znát ho můžete z Highlandera, Hvězdné pěchoty, Vykoupení z věznice Shawshank nebo jako pana Krabse z animáku Spongebob v kalhotách.

Microsoft ústy Majora Nelsona oznámil při této příležitosti, že Mass Effect 2 a 3 z X360 od nynějška fungují díky programu zpětné kompatibility na Xboxu One. Na aktuální konzoli si tak konečně můžete zrekapitulovat celou trilogii a předchozí Shepardovu ságu. Jednička funguje už déle.

AKTUALIZACE 16:05

Jen pár hodin od uveřejnění nového traileru unikl na internet obal Mass Effect: Andromeda a podrobnosti o hře. Stalo se tak kvůli chybě obchodního řetězce Best Buy. Obaly verzí pro všechny tři platformy naleznete v naší galerii. Zatímco standardní edice bude stát tradičních 60 dolarů, Deluxe Edition bude o deset dolarů dražší.

Informace o hře, které publikoval přímo Best Buy, slibují možnost vytvořit si vlastní příběh v nebezpečné nové galaxii, odhalit její tajemství a navštívit celou řadu bohatých mimozemských světů při hledání nového domova pro lidstvo. Nový díl přinese řadu nových postav, zapletených do různých tajemství a hlavně do masivního galaktického konfliktu. Pathfinder nakonec nebude jméno konkrétní postavy, ale celého vašeho týmu, se kterým budete čelit hrozivým nepřátelům. Těšit se můžeme na zničitelné prostředí, nové zbraně a biotické schopnosti.Navíc bude hra obsahovat nový a flexibilní systém schopností a dovedností. Jako třešnička na dortu je pak zmíněn i multiplayer až pro čtyři hráče.

PŮVODNÍ ZPRÁVA 15:40

Právě na dnešek je tedy naplánováno odhalení zbrusu nového traileru na chystaný Mass Effect: Andromeda, nový díl ságy, který se přesune do úplně jiné galaxie a oproti původní trilogii nabídne nové hrdiny i jejich příběhy. Na Twitteru hry se již objevil příspěvek, lákající na dnešní video. I vydavatel EA neponechává nic náhodě a zve fanoušky na dnešní odhalení.

Zatím nevíme, co bude předmětem traileru, doufáme ale v bližší představení postav a příběhu. Zároveň by si nás autoři jednoznačně získali i uvedením přesného data vydání. Už minulé úterý se objevil kratičký teaser, který zve zájemce do tajuplné Iniciativy Andromeda. Těm, kteří se do ní přihlásí, vývojáři slibují přednostní přístup k podstatným informacím o nadcházející misi, speciální tréninkové příležitosti (zřejmě přístup do betatestu) a po úspěšném splnění programu budou také mít nárok na speciální odměnu. Právě dnes začíná orientační kurz, nechme se tedy překvapit, s čím autoři vyrukují. Další informace vám poskytneme ihned po jejich zveřejnění. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama