Rainbow Six Siege obdrží novou mapu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rainbow Six Siege obdrží novou mapu

Rainbow Six Siege obdrží novou mapu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 11. 2016 12:23 2
Reklama

V rámci plánované aktualizace a v pořadí již čtvrtého přídavku jménem Operation Red Crow obdrží hráči Rainbow Six Siege novou mapu. Tou je orientální a do oblak zasazená lokace odehrávající se v japonském mrakodrapu. Ten přináší kontrast a střet tradiční japonské architektury a moderního a technologiemi prorostlého prostředí.

Příspěvek na blogu Ubisoftu nabízí pohled na nové prostředí ve formě videa, jedním dechem však varuje před virtuálními závratěmi. Vedle těch se hráči dočkají také stísněných prostor a soubojů na krátkou vzdálenost, nikdo ovšem neříká, že si ve hře nemůžete probourat novou cestu. I zde tedy platí stejné mechaniky jako u dřívějších map a hra tak ani s dalším přídavkem neztrácí nic ze svého dřívějšího lesku.

Pro bližší informace vyzývá Ubisoft k naladění na Twitch kanál hry, a to 12. a 13. listopadu, kdy na tomto místě bude probíhat oficiální šampionát ve hře. Při té příležitosti pak Ubisoft odhalí dodatečné novinky plánovaného přídavku a určitě se také hráči dočkají i dalších záběrů nejen z této mapy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama