Battlefront 2 za rok, pak Visceral a Respawn
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefront 2 za rok, pak Visceral a Respawn

Battlefront 2 za rok, pak Visceral a Respawn

David Plecháček

David Plecháček

2. 11. 2016 10:13 7
Reklama

Že se chystá druhý díl Star Wars Battlefront není žádná novinka. Studio DICE se s prvním dílem, který vyšel teprve loni na podzim, teprve rozehřívalo a až za rok nám ukáže, zač jsou toho pořádné Hvězdné války loket. Že Battlefront 2 vyjde za rok někdy v těchto dnech, to jsme dosud jen přepokládali. Blake Jorgensen to nyní potvrdil.

„Tvrdě pracujeme, abychom si byli jistí, že hra bude mít tu správnou hloubku a že bude extrémně poutavá,“ řekl v rámci finančního meetingu EA. A že má DICE co napravovat, když samotné Electronic Arts se v těchto dnech před rokem omlouvalo, že rebootovaný Battlefront onu hloubku postrádá.

Novika by měla být ještě větší a měla by mít ještě lepší svět. Jestli něco Hvězdným válkám od DICE nechybělo, byla to atmosféra, novinka by jí měla přímo oplývat. Jorgensen opět potvrdil, že Battlefront 2 bude obsahovat některé části z chystaných filmů. První Battlefront se zaměřil čistě na původní trilogii, ačkoliv poslední DLC dostane obsah z filmu Rogue One: Star Wars Story, který do českých kin dorazí 15. prosince.

Battlefront není jedinou sérií ze světa Star Wars – chystá se toho mnohem více. Už před půl rokem se Blake Jorgensen rozpovídal o tom, že EA by si přálo vydat jednu hru ze série Hvězdných válek ročně. Jedná se o nejmenované hry od studií Visceral, Respawn a Motive.

Jestliže Battlefront 2 vyjde za rok, rok 2017 máme z krku. O roky 2018 a 2019 se postarají studia Visceral (v čele s Amy Hennig známou ze série Uncharted) a Respawn (tvůrci Titanfallu). Jako poslední pravděpodobně vyjde hra od studia Motive, ve kterém působí Jade Raymondová (Assassin's Creed). Není tam náhodou, podle Jorgensena nejdříve za 3, 4 roky vyjde „gigantická akční hra ve stylu Assassin's Creed“ ze světa SW.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama