Spekulace o nové postavě pro Diablo 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spekulace o nové postavě pro Diablo 3

Spekulace o nové postavě pro Diablo 3

Pavel Makal

Pavel Makal

1. 11. 2016 15:51 15
Reklama

Blizzcon ještě ani nezačal a už došlo k několika únikům informací. Zatímco ten první se týkal dlouho spekulované nové postavy jménem Sombra pro střílečku Overwatch, druhý je daleko překvapivější a nadto ze stejného zdroje, tedy přímo z oficiálního eshopu Blizzardu. Do Diabla 3 se totiž zřejmě chystá nový hrdina. Nebo spíše staronový.

 Na stránkách obchodu se totiž na okamžik objevil artwork, který svým stylem nejen přesně zapadá do estetiky třetího dílu pekelnické série, ale zároveň zobrazuje mužskou i ženskou variantu Nekromanta – extrémně populární postavy z Diabla 2, která se z nějakého důvodu do dalšího pokračování nedostala. Artwork navíc pochází od Johna Muella, uměleckého ředitele třetího dílu Diabla. Tento únik samozřejmě spustil novou lavinu dohadů, že Blizzard chystá nové rozšíření.

Nekromancer by byl po Crusaderovi již druhou hratelnou postavou, která do Diabla 3 přibyla skrz datadisky. Křižáka do hry dodalo rožšíření Reaper of Souls z roku 2014. Diablo 2 obdrželo skrz datadisk Lord of Destruction postavy Druida a Assassina, první díl pak díky rozšíření Hellfire obohatil o Monka.

Dohady o možném přidání nového hrdiny mají hned několik důvodů. Heroes of the Storm, jiný titul od Blizzardu, dostal v nedávné minulosti vlastního Nekromanta Xula. Artwork nicméně zobrazuje verze této postvy pro obě pohlaví, což by právě pro Diablo 3 dávalo smysl. Zároveň se kvapem blíží 20. výročí vydání prvního Diabla a to si bezesporu zaslouží oslavu. Neočekáváme, že se Blizzard vytasí s plnohodnotným novým dílem, update s novým obsahem, který by do hry dodal oblíbeného Nekromanta však zní poměrně uvěřitelně.

Ve třetím díle Nekromantovu roli částečně přebral Witch Doctor, ale ruku na srdce, není to prostě ono. Můžete si sice vyvolat spoustu odporné žoužele, na armádu kostlivých válečníků, lučištníků a mágů, podpořených nějakým tím golemem, to zkrátka nemá. Snad nás Blizzard na své akci potěší a poskytne bližší informace o tom, co se se značkou Diablo bude v budoucnu dít.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama