Skyrim mod Falskaar vychází na Xboxu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Skyrim mod Falskaar vychází na Xboxu

Skyrim mod Falskaar vychází na Xboxu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

1. 11. 2016 14:56
Reklama

O modifikacích pro hru TES V: Skyrim píšeme poměrně často, ať už v souvislosti s PC či konzolovými verzemi, s nimiž to není tak jednoduché. Neplatí totiž, že by všechny modifikace byly dostupné jak pro PS4 tak pro Xbox One, stejně jako v případě Falskaaru!

Pokud vám tato modifikace nic neříká, pak byste měli vědět, že jde o jednu z nejkomplexnějších, která se kdy pro PC verzi zrodila. S remasterem a již naznačenou podporou konzolových modů si nově budou moci Falskaar užít i hráči na Xboxu One, kteří by však podle slov tvůrců měli zůstat jedinými konzolisty, kdo si mod vyzkouší. Ano, PS4 verze se totiž neplánuje.

K samotnému obsahu se sluší zmínit zejména to, že přidává nový ostrov s různorodými lokacemi, novými NPC a samozřejmě i dungeony. Do hr prostřednictvím Falskaaru přibydou i nové postavy a příběh o 26 questech. Dohromady by vám měla modifikace přidat přibližně 20 hodin nového herního obsahu, který je kritikou ze strany hráčů hodnocen velmi pozitivně.

Pole modifikací však i přes snahu autorů zůstává pořádně rozryté, ať už se bavíme o nutnosti doslova portovat starší modifikace pro remaster, anebo řešit onu rozpolcenost mezi Xbox One a PS4. Pokud hledáte další inspiraci, rozhodně vás musíme odkázat k modifikaci Skywind, případně k Enderalu. Obě modifikace snesou tu nejpřísnější kritiku a rozhodně s nimi nešlápnete vedle.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama