Andromeda krátkým videem láká na N7 Day
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Andromeda krátkým videem láká na N7 Day

Andromeda krátkým videem láká na N7 Day

Pavel Makal

Pavel Makal

1. 11. 2016 16:27 12
Reklama

Příští pondělí bude 7. listopadu. Uplyne například 20 let od vypuštění sondy Surveyor a 60 let od suezské krize. My ale nejsme Saskia Burešová, a tak si raději připomeneme jednu důležitou událost z herního odvětví. Sedmý listopad je totiž v komunitě fanoušků série Mass Effect známý jako N7 Day a zrovna na ten letošní se můžeme s jistotou těšit.

V přípravě je totiž Mass Effect: Andromeda a právě za týden bychom se o hře konečně měli dozvědět další várku informací. Od poslední ukázky, která byla zveřejněna na akci PlayStation Meeting, jsou autoři hry zas na nové zprávy poměrně skoupí. Naposledy se nechali slyšet, že si Andromeda uchovává celou řadu prvků, které činily z původní trilogie unikátní zážitek. Na PS4 Pro navíc prý hra bude vypadat úchvatně.

Zatím stále neznáme přesné datum vydání, Andromeda by se ale na pulty obchodů měla dostat v první čtvrtině příštího roku. Hlavním hrdinou už nebude velitel Sheppard, nýbrž zbrusu nový protagonista jménem Ryder a celý děj se přesune do úplně jiné části galaxie. Bioware si tentokrát navíc zajímavě poradili s mechanismem volby pohlaví postavy. Mužská a ženská varianta jsou totiž sourozenci a svůj protějšek byste ve hře měli potkat. Navíc se ve hře objeví i jejich otec.

K příležitosti blížící se události vydali vývojáři nový krátký teaser, kterým lákají na příští týden. Stanete se členem hnutí Andromeda? 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama