DLC je výnosnější než základní verze Destiny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DLC je výnosnější než základní verze Destiny

DLC je výnosnější než základní verze Destiny

David Plecháček

David Plecháček

31. 10. 2016 11:10 15
Reklama

Těžko říct, jestli se má Bungie s následující zprávou chlubit nebo si spíše sypat popel na hlavu. Z Destiny se jako z každé hry se svými rozšířeními stává komplexnější a obsahově nabitější titul, do kterého se hráči nemusí bát investovat. Jenže když zjistíte, že vám poslední DLC vydělalo více než základní hra, vyvstává nad celou situací minimálně povážlivý otazník.

Buďme ale přesní. Budeme se tu bavit o výnosech za první měsíc prodejů vanila verze Destiny a posledního DLC Rise of Iron. Zatímco digitálně prodávaný Rise of Iron, který vyšel už jen na nových konzolích, vygeneroval výnosy ve výši 59 milionů dolarů, původní hra vynesla v září 2014 pouze 47,5 milionu, a to navíc kombinovaně za fyzické a digitální verze.

Shrňme si to: digitálně prodávané a především levnější rozšíření Rise of Iron vydělalo o pořádný kus více než nová hra za plnou cenu v době vydání. A to nesmíme zapomenout, že k Rise of Iron se pojí i fyzicky prodávané Destiny: The Collection, které do těchto čísel nezahrnujeme. Destiny tak evidentně vybočuje ze zažitých standardů, dle kterých první týdny po vydání rozhodují o úspěšnosti a neúspošnosti celé hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama