Fanoušci připravují HD remake RE4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fanoušci připravují HD remake RE4

Fanoušci připravují HD remake RE4

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 10. 2016 14:29 2
Reklama

Resident Evil 4 je s námi již těžko uvěřitelných 11 let, hra původně v roce 2005 vyšla na GameCube, o něco později i na PlayStation 2 a o dva roky později také na PC. A jelikož dle mnohých hráčů šlo ale o jeden z nejsvětlejších momentů série, tak tomuto dílu věnoval Capcom zvláštní péči. To mělo za následek opětovné vydání hry na nové konzole letos v létě a to není vše – speciální péče se hře dostává i od fanoušků, kteří čtvrtý díl oživují za pomocí přípravy balíčku nových textur.

Ten nese jméno Resident Evil 4 HD Project a dvojice autorů si klade za cíl vylepšit již jednou aktualizovanou verzi hry – tedy takzvanou Ultimate HD verzi, jež na PC dorazila před dvěma lety. V případě zájmu zavítejte na web hry, kde se kromě klasické FAQ sekce nachází například možnost stáhnout rozpracovanou verzi modifikace, jež v současné době mění podobu vesnice. Níže pod článkem se můžete podívat na pár srovnávacích obrázků, jež vedle sebe staví původní verzi hry a její aktualizovanou verzi. Na webu se dále můžete dočíst o tom, že valná většina hry je již hotová, což v řeči čísel znamená již přes 7 000 hodin práce rozdělených mezi dva autory a do více než dvou let.

Duo Crise a Alberta se tak stará o letitý titul a chtějí dát hráčům možnost okusit atmosféru čtvrtého dílu ještě jednou, a to takže v moderním kabátku. Náhled na ten nadále může vedle přiložené galerie zprostředkovat také následující video:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama