Final Fantasy XV je po letech vývoje hotové
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Final Fantasy XV je po letech vývoje hotové

Final Fantasy XV je po letech vývoje hotové

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 10. 2016 11:15 3
Reklama

Po včerejší podobné zprávě týkající se Watch Dogs 2 můžeme potěšit také fandy série Final Fantasy – další díl je po dlouholetém vývoji konečně hotov a tvůrci opět skrze Twitter oznamují, že Final Fantasy XV je kompletní hrou.

Ta dorazí na trh přesně za měsíc, 29. listopadu, a pokud jste hře věnovali v minulosti alespoň pozornosti, tak již jistě máte docela ucelený přehled o tom, co vás vlastně čeká. Těm neinformovaným (anebo zapomnětlivým) můžeme například připomenout, že hra v částečně otevřeném světě zabere na 50 hodin a prvotní práce na hře započaly již před těžko uvěřitelnými deseti lety.

Od té doby pak jeden odklad střídal ten další, nicméně konec dobrý všechno dobré a hra nyní konečně může zavítat mezi své fanoušky. O tom, co asi tak může nabízet, se můžete nadále dočíst i v našich prvních dojmech. Od jejich vydání však již uplynulo celkem dost vody a finální verze hry tak mohla doznat některých změn.

Co se platforem týče, tak zatím Final Fantasy XV zavítá pouze na PS4 a na Xbox One (kde hra nabídne podporu HDR), PC verze rozhodně nijak vyloučená není, bohužel však určitě nedorazí brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama