Otevřená beta Steep startuje v listopadu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Otevřená beta Steep startuje v listopadu

Otevřená beta Steep startuje v listopadu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 10. 2016 08:59 3
Reklama

Steep, simulátor extrémních sportů z dílen Ubisoftu, brzy vstoupí do dvojice víkendových betatestů. Jeden bude uzavřený a přístupný pouze vybrané uživatelské základně, ten druhý se už ale bude týkat všech zimních sportů chtivých hráčů. Obě fáze přitom budou probíhat na všech zúčastněných platformách – tedy na PC, Xbox One a na PS4.

První betatest bude probíhat o víkendu od 14. do 18. listopadu a bude tedy uzavřený. Registrovat se a zvýšit tím své naděje na přístup můžete na oficiálních stránkách. O pouhých pár dní později se již ale hra zpřístupní všem a od 18. do 21. listopadu tak budou moci do mrazivých vrcholků Steep naskočit již i ti ostatní.

A do obou těchto víkendových testů vás již láká přiložený trailer, který představuje parádní grafiku hry a sporty ve hře dostupné. K tomu tvůrci vyzývají ke sdílení zábavy se svými kamarády a k tomu, abyste do hry naskočili po jejich boku.

Plná verze hry stihne ještě letošní vánoční sezónu a vychází 2. prosince. Jestliže ale patříte mezi ty méně trpělivé a rádi byste do hry naskočili již v prvním ze zmiňovaných víkendů, tak se na citovaném webu musíte registrovat nejpozději do 9. listopadu.

Oba testy následně nabídnou tři z celkových sedmi horských lokací volně inspirovaných alpskými vrcholky. K tomu Ubisoft nabídne devět takzvaných „Mountain Stories“, což jsou soutěžní klání s motivací v podobě drobného příběhového pozadí. A i do těchto se půjde pustit buďto sólo, anebo po boku dalších hráčů vyhledávajících virtuální adrenalin.

A ve finále již jen připomeneme, že pro další informace o hře a za slibovanou nabídku vyžití se můžete ohlédnout do našich nedávných prvních dojmů ze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama