Ohnivá show v podání vzducholodí z BF1
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ohnivá show v podání vzducholodí z BF1

Ohnivá show v podání vzducholodí z BF1

Pavel Makal

Pavel Makal

25. 10. 2016 09:16 1
Reklama

Battlefield 1 je od pátku v prodeji a mnozí z vás zcela jistě tráví veškerý volný čas na bojištích první světové války. I my se po vydání recenze ke hře pořád vracíme, pravdou však je, že i přes poměrně slušný počet odehraných hodin jsme ještě zjevně neviděli všechno.

Na internetu se totiž v uplynulých dnech objevilo hned několik záznamů naprosto bizarního glitche, který z ozbrojeného zepelínu vytvoří ohnivé tornádo. Namísto toho, aby se vzducholoď s lomozem a v plamenech zřítila, může se údajně zapíchnout čumákem do země a spustit nevídanou podívanou. Pokochejte se sami a dejte nám vědět, zda jste podobnou chybu ve hře sami zaregistrovali. Není zatím jasné, co tuto chybu ve hře spouští, nebo zda vývojáři z EA DICE o problému vědí.

Well that escalated quickly...

O čem však rozhodně přehled mají, je nespokojenost hráčů se systémem čet. Ten sice funguje poměrně dobře, ale jen za předpokladu, že velitel jednotky skutečně rozdává rozkazy. Pokud tak nečiní, ať už proto, že o této funkci vůbec neví, nebo proto, že ani nemá zdání o svém úkolu, máte smůlu a schopnost jednotky lépe se zapojit do ovlivňování výsledku tím razantně trpí.

Vývojáři ale přislíbili, že do hry brzy implementují systém vzpoury, který dobře fungoval už v Battlefieldu 4. Pokud se tedy stanete členem čety, která má neschopného velitele, bude stačit několikrát požádat o rozkazy a pokud nepřijde odpověď, velitelem se stanete vy. Není třeba dodávat, že týmová spolupráce a plnění rozkazů je naprosto zásadní pro rychlé levelování a hlavně vyhrávání zápasů, takže podobný systém bude ve hře rozhodně vítaný.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama