Do Ark zamířily náhodné mapy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Ark zamířily náhodné mapy

Do Ark zamířily náhodné mapy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 10. 2016 10:59
Reklama

Survival akce s dinosaury, Ark: Survival Evolved, se opět a stále ještě v early access programu rozrůstá. Do hry tak zamířili noví dinosauři, pár optimalizací, nějaké drobnější novinky a především zásadní přídavek v podobě procedurálně generovaných map.

Ty si mohou hráči navíc takřka libovolně přizpůsobovat a sami si tak mohou před samotným vygenerováním mapy kupříkladu specifikovat, jak vysoké chtějí mít hory, jak hluboká chtějí mít údolí, kolik vyžadují jezer, řek i oceánů a další detaily. Tvůrci tak chtějí nadále probouzet ve hráčích opětovnou chuť pustit se do hry.

Co se nových dinosaurů týče, tak tam se mohou hráči těšit z bestie připomínající chodícího krokodýla (Kaprosuchus Paludentium), z dalšího velkého býložravce (Diplodocus Insulaprincep) a z teritoriálního lichokopytníka (Chalicotherium Obsideoquus). Bližší informace o těchto i o dalších bestiích hry pak můžete nalézt například na dedikované encyklopedii.

Ze zmiňovaných drobných aktualizací obsahu bychom pak určitě měli zmínit novinku v podobě možnosti máchat zbraněmi během jízdy na drobných dinosaurech. Všechny tyto novinky pak tvůrci ještě dodatečně slaví drobnou slevovou akcí, jež se týká přídavku Scorched Earth. Ten je nyní na Steamu k mání se čtvrtinovou slevou a lze pořizovat v přepočtu za něco málo přes 400 korun. Pokud vám to i přesto přijde mnoho, tak si určitě můžete připomenout důvody zpoplatnění.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama