Kampaň Titanfallu 2 vás náplní překvapí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kampaň Titanfallu 2 vás náplní překvapí

Kampaň Titanfallu 2 vás náplní překvapí

David Plecháček

David Plecháček

12. 10. 2016 09:50 1
Reklama

Titanfall 2 se od prvního dílu bude ledasčím odlišovat. Jednak už nevyjde pouze na Xbox a PC, ale i na PlayStation 4, ale hlavně bude obsahovat příběh. Na ten se právě teď zaměříme.

O tom, že Titanfall 2 bude obsahovat plnohodnotnou kampaň víme již delší dobu, nakonec ale nemusí jít o takový filmový zážitek, jako třeba v případě Call of Duty. Právě spojení s Call of Duty se ale veskrze nabízelo, neboť za studiem Respawn stojí Jason West a Vince Zampella, dvě bývalé nejvýše postavené osobnosti Infinity Ward, tedy studia, které stojí za prvními díly a za celou sérií Modern Warfare.

Jenže podle nového vývojářského deníčku se zdá, že se do hry přenesou i prvky, které bychom možná nečekali - například drobné puzzly. Právě různorodost herního zážitku by měla být velkou předností druhého dílu.

„Myslím si, že takový zážitek, jaký vám poskytne kampaň Titanfallu 2, v současnosti nikde jinde nenajdete,“ říkají vývojáři o příběhu Jacka Coopera a jeho titána BT-7274. „K průzkumu vašeho okolí budete využívat mobility vašeho pilota. Máme tam puzzly, které vyžadují zastavit se a chvilku o nich přemýšlet, než se vrhnete kupředu,“ říkají. Určitým překvapením jsou i bossové, s nimiž se několikrát střetnete.

Jsme upřímně zvědaví, co se z kampaně vyvrbí. Zanedlouho totiž Titanfall svede souboj ještě s dalšími hrami, totiž s Battlefieldem a právě s Call of Duty, přičemž všechny tři hry se považují za převážně multiplayerové, ale všechny tři se ke kampani pro jednoho staví čelem a hlásí, že nepůjde o jednohubku, nýbrž o plnohodnotnou součást hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama