Unikl první obrázek Sombry z Overwatch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Unikl první obrázek Sombry z Overwatch

Unikl první obrázek Sombry z Overwatch

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

10. 10. 2016 09:26 2
Reklama

Postupné rozšiřování nabídky hratelných postav ve hře Overwatch je vždy velkou zábavou pro fanoušky. Už dlouho dopředu kutají do kódu hry, vyzobávají všechny myslitelné náznaky a přichází už dopředu s poměrně přesnými informacemi, které posléze vývojáři zpravidla potvrdí. Stejně jako v případě Sombry, kterou jste si mohli v průběhu víkendu prohlédnout na prvním screenshotu.

Obrázek se objevil na Twitteru portálu AllGamesDelta a pokud skutečně jde o Sombru, můžeme se těšit na další krásku, která bude stát po boku Tracer, Widowmaker nebo Mercy. Její specialitou má být hackování, její útok by pak měl sestávat ze střelby malou UZI a také z elektrošoků, údajně vystřelujících z jejích rukavic. Co se týče ultimátního útoku, je pravděpodobné, že nějakým způsobem ovlivní schopnosti nepřátelských postav, případně krátkodobě zastaví či otočí payload. Nic z toho ale zatím nebylo potvrzeno.

Tím se tedy opět dostáváme k samotné Sombře, jejíž vzhled by měl být v podstatě finální. Na zmiňovaný obrázek totiž ještě navázaly dřívější artworky a vše do sebe pěkně zapadá. Otázkou teď samozřejmě je, kdy Sombru uvidíme ve hře a nakolik vhodně doplní celkové složení hrdinů. Ovšem vzhledem k tomu, jak pečlivě vývojáři přistupují k vybalancování celkového zážitku, se není třeba ničeho bát.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama