Známe obsah bety nového Call of Duty
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe obsah bety nového Call of Duty

Známe obsah bety nového Call of Duty

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 10. 2016 14:29 4
Reklama

Příští pátek, 14. října, se do nového Call of Duty: Infinite Warfare bude moci podívat první várka hráčů, a to takže v rámci plánované betaverze. Podmínkou je provedená předobjednávka, kterou si můžete zařídit například na webu hry. Co je však dnes důležitější je obsah oné bety.

Ten nově Activison avizuje a dozvídáme se tak, že beta nabídne trojici map, tři různé obleky sloužící jako specializace a novinku v podobě týmových misí. Z obleků se lze těšit na Warfighter, Merc a na Synaptic. První jmenovaný slouží k boji na střední vzdálenosti, druhý je zaměřený na silnou obranu a třetí jediný není běžným oblekem – jedná se o na dálku ovládaného robota, jehož specializací je rychlost a boj na blízkost. Takto vybraná specializace nadále ovlivní výběr odstupných payloads a takzvaných traits, jež nadále slouží k vývoji postav a mají účinek buďto krátkodobý, anebo naopak dlouhodobý. Pro bližší informace určitě zavítejte do jedné z našich předešlých aktualit, jež se novinkám multiplayeru Infinite Warfare podrobně věnovala.

Úspěšné plnění misí znamená šplhání v žebříčku týmů a zisk dalších zkušenostních bodů.

Další novinkou a něčím, co beta nakousne, budou takzvané týmové mise. Jednotliví hráči se totiž budou moci nově sdružovat do týmů a společnými silami plnit úkoly zadané jejich komandéry s tím, že na výběr budou prozatím dva typy týmů (z celkových čtyř). Těmi jsou JTF Wolverines a Orion Initiative. První jmenovaní se specializují na agresivní zápolení a na úkoly spočívající v zabíjení protivníků, ti druzí se naopak zaměřují na strategický přístup ke hře a volí spíše mise taktické a ty, které jsou zaměřené na plnění cílů. Úspěšné plnění misí znamená šplhání v žebříčku týmů a zisk dalších zkušenostních bodů. Celkově se jedná o menší a postranní mise a představit si pod nimi můžete něco jako vypisované odměny, na které jste mohli narazit například již v Destiny.

Co se map týče, tak tam beta nabídne Frontier, Frost a Throwback. Frontier je vesmírnou bází u Neptunu a sází na svižnou akci, Frost je opět vyloženě sci-fi mapa, tentokrát zasazená na výzkumné bázi na Europě, jednom z měsíců Jupitera. A poslední jmenovaná, Throwback, je také zasazená na vesmírnou stanici, tato však slibuje souboje v atraktivním retro prostředí Ameriky 50. let.

Beta nabídne klasiku v podobě Team Deathmatch, Domination a Kill Confirmed, k těm pak tvůrci přidávají ještě jeden nový režim – Defender.

A finálně co se herních režimů týče, tak beta nabídne klasiku v podobě Team Deathmatch, Domination a Kill Confirmed. K těm pak tvůrci přidávají ještě jeden nový režim – Defender. V tomto módu budou dva týmy proti sobě soupeřit o obranu putujícího drona. Ten se mezitím snaží komunikovat se satelitem a cílem obou týmů tak bude udržet se v přítomnosti tohoto stroje co možná nejdéle a pokud možno také do konce.

To je z hlavní náplně vše důležité, tvůrci však neopomněli přidat klasické sliby o dalších překvapeních, přesvědčit se o nich však budete muset již sami. Beta startuje v pátek 14. října zatím pouze na PS4 a trvat bude pouze onen následující víkend. O týden později, o víkendu startujícím 21. října, pak proběhne druhé kolo betaverze, tentokráte již nejen na PS4, ale i na Xbox One. Dle původních informací se beta zcela vyhne počítačům. A pokud jste si hru již v některé z oněch dražších edic objednali, tak určitě neopomeňte fakt ten, že remasterovaná edice Modern Warfare Remastered je již přístupná. Plná verze Infinite Warfare pak vyjde již za necelý měsíc, 4. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama