For Honor nebude mít slibovaný split-screen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka For Honor nebude mít slibovaný split-screen

For Honor nebude mít slibovaný split-screen

David Plecháček

David Plecháček

5. 10. 2016 13:26 2
Reklama

Možná vás překvapí, že pro For Honor se plánoval lokální multiplayer. Tradiční split-screen, neboli technika rozdělené obrazovky, na níž může hrát více hráčů najednou, měl být až donedávna plnohodnotnou součástí hry. Alespoň do doby, než vývojáři řekli, že od této myšlenky ustupují.

„Tento týden jsme se rozhodli, že split-screen ve hře nakonec nebude,“ řekl producent hry Stephane Cardin. Ačkoliv se jedná o prvek, který pomalu ale jistě z nových her vymírá, doufali jsme, že For Honor bude spolu se čtvrtými Gearsy vlaštovkami, které leccos změní. Jenže jedna z vlaštovek se obrací a tak po nějaké herní renesanci můžeme volat dál.

Důvod je prostý: „Byl to prvek, pro který jsme se nadchli, ale když se podíváme na to, jakou péči musíme vložit do online co-opu, museli jsme udělat nějaké rozhodnutí, abychom mohli vytvořit titul hodný AAA označení a abychom vám jednoduše zprostředkovali ten nejlepší zážitek,“ pokračoval Cardin.

Já nevím, jak vás, ale my v redakci se shodujeme na tom, že na gaučovou kooperaci nic nemá. Ta po síti má možná grafiku bez kompromisů, ale ta bezprostřednost hraní chybí. Sami jsme zvědaví, který titul přijde v budoucnu s touto funkcionalitou, protože dnes aby člověk pohledal a v budoucnu snad ještě víc. Už se nemůžeme spolehnout ani žádné závody!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama