Je toto skutečně datum vydání ME Andromeda?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Je toto skutečně datum vydání ME Andromeda?

Je toto skutečně datum vydání ME Andromeda?

Pavel Makal

Pavel Makal

4. 10. 2016 12:07
Reklama

Pokud máte rádi sci-fi a žánr RPG, existuje poměrně velká šance, že jste zároveň fanoušky herní trilogie Mass Effect. Nový díl s podtitulem Andromeda měl původně vyjít už letos, v květnu však generální manažer Bioware Aaryn Flynn oznámil, že se hra opozdí a na pulty se dostane počátkem roku 2017. Přesné datum sice oznámeno nebylo, na povrch však nyní vyplavala velice zajímavá indicie.

Americké komiksové vydavatelství Dark Horse Comics totiž v uplynulých dnech potvrdilo spolupráci s Bioware na novém programu Mass Effect Andromeda. Společnost Dark Horse už v minulosti vydala art book, komiksovou řadu a sérii replik lodí z trilogie Mass Effect. Bioware považuje Dark Horse za jednoho ze svých nejstarších a nejváženějších partnerů a vyjadřuje naději, že bude spolupráce nadále plodit kvalitní obsah pro fanoušky herních sérií Mass Effect a Dragon Age. To v tiskové zprávě zmínil šéf obchodního plánování Bioware Chris Bain.

Zpráva zmiňuje celou řadu produktů, počínaje omalovánkami pro dospělé a konče novou komiksovou sérií, vás však nejspíš nejvíce zajímá ono důležité datum. Předem upozorňujeme, že se nejedná o vývojáři potvrzenou informaci, nebylo by to však poprvé, kdy k takovému odhalení došlo podobným způsobem. Andromeda samozřejmě dostane oficiální art book a na Amazonu je v jeho popisu uvedeno, že vyjde 21. března. Tato vcelku běžná informace je ale doplněna nenápadnou větičkou, že totiž hra i art book vyjdou současně.

Pokud tedy můžeme věřit informacím vydavatelství, je datum vydání chystaného Mass Effectu na světě. Vedení Bioware se k této informaci zatím nevyjádřilo a mlčí i Dark Horse. Během akce PlayStation Meeting byly poprvé zveřejněny záběry ze samotného hraní Andromedy. Vývojáři tehdy slíbili, že se další detaily o hře dozvíme na N7 Day, tedy 7. listopadu. Očekáváme, že právě tam by mohlo být datum vydání oficiálně oznámeno.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama