České Kingdom Come vydá Deep Silver
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka České Kingdom Come vydá Deep Silver

České Kingdom Come vydá Deep Silver

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

29. 9. 2016 13:07 23
Reklama

Vývojáři ze studia Warhorse, kteří pilně pracují na RPG Kingdom Come: Deliverance, dnes oznámili nečekanou novinu. Po trápení se sháněním vydavatele a snaze zvládnout celý projekt od a do z ve své režii, konečně našli partnera. Stává se jim vydavatelská společnost Deep Silver, resp. její label Koch Media.

Vývojáři nicméně ihned upozorňují, že Koch Media „pouze“ uplatní své zkušenosti s celosvětovou distribucí, zatímco lidé ve Warhorse zůstávají svobodní ve svém rozhodování a zachovávají původní vizi tak, jak si ji načrtli.

Podtrhnout tento fakt je pro Warhorse důležité i vzhledem k tomu, že hra v roce 2014 vstoupila na Kickstarter právě z toho důvodu, že od roku 2011 pro ni vývojáři nebyli schopní najít vydavatele. Na vztahu mezi těmi, kdo Kingdom Come finančně podpořili a Warhorse by se tedy nic měnit nemělo. „Vy, kdo jste podpořili Kingdom Come na Kickstarteru, nebudete muset čelit žádným změnám. Všechno zůstává tak, jak bylo slíbeno a vaše odměny obdržíte v roce 2017, krátce po vydání hry,“ slibují vývojáři.

Naopak, vývojářům odpadne spousta starostí a je pravděpodobné, že díky spolupráci s Koch Media se hra dostane k širšímu publiku. „Koch Media vydá hru ve fyzické a digitální podobě na konzolích PlayStation 4 a Xbox One, stejně jako ve fyzické podobě na PC. Digitální distribuce PC verze zůstává v režii Warhorse,“ píše se v tiskové zprávě konkrétně. Datum vydání je stále zahaleno tajemstvím, stále se ale počítá s tím, že hra vyjde v příštím roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama