Hrdinou ReCore měl být původně muž
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hrdinou ReCore měl být původně muž

Hrdinou ReCore měl být původně muž

Jiří Bigas

Jiří Bigas

27. 9. 2016 14:53 2
Reklama

Autor Mega Mana či nedávného Mighty No. 9 Keidži Inafune v rozhovoru pro japonskou mutaci IGN prozradil, že hlavním hrdinou akční adventury ReCore měl původně být muž. Rozporuplně přijatý titul od studií Comcept a Armature dostal v recenzi na Hrej.cz hodnocení 3/5.

Hráč měl původně hrát za muže, řekl IGN Inafune. Namísto Joule Adams by do kolonie Far Eden zamířil hrdina jménem Kai. Nakonec se z něj stala jedna z vedlejších postav. Inafune nevysvětlil, proč přesně k této změně došlo, řekl jen, že cítil, že Joule bude lepší hrdinkou.

V této souvislosti zmínil i to, že bylo velmi obtížné navrhnout její postavu správně s ohledem na to, že hra v sobě mísí západní a výhodní prvky designu. Autoři se také jednu dobu snažili dát jí více japonský vzhled, což ale nefungovalo, řekl Inafune. Podobným oříškem se ukázal věk hrdinky. Pokud by nebyla dost stará, nemusela by oslovit zamýšlené publikum.

V rozhovoru také padlo, že kvůli omezenému rozpočtu hra v zemi vycházejícího slunce neobsahuje japonský dabing. Nedostatek peněz zabránil vývojářům přidat do hry i další prvky jako on-line funkce, ale na druhou stranu měl podle slavného producenta rovněž pozitivní vliv na herní design. S ohledem na finance musel tým udržet věci jednoduché a funkční.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama