Blues and Bullets mají problémy, ale neruší se
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blues and Bullets mají problémy, ale neruší se

Blues and Bullets mají problémy, ale neruší se

Jiří Bigas

Jiří Bigas

27. 9. 2016 11:02 3
Reklama

Na Steamu, Redditu nebo webu Life is Xbox se včera objevila zpráva, že epizodická akční adventura Blues and Bullets od studia A Crowd of Monsters byla po dvou dílech zrušena. Její autoři později na Twitteru připustili, že mají problémy, ale informace nemá být pravdivá.

Podle nejmenovaného zdroje webu Life is Xbox měly být důvodem zrušení finanční problémy. Vývojáři údajně nemají dost peněz na dokončení hry. První dvě epizody vyšly na PC a Xboxu One loni v létě, respektive letos na jaře. V dubnu pak dorazily obě části i na PS4. Na zbývající tři epizody z celkem pětidílné série se ale od té doby marně čeká a nemají stanovené ani přibližné datum vydání.

Noir detektivka od A Crowd of Monsters sbírala přitom hodně dobré známky v recenzích, ale očividně se jí nepodařilo oslovit dostatek zákazníků. Hlavním hrdinou hry je Eliot Ness, agent, který zatkl mafiánského bosse Al Capona. Ve filmu Neúplatní Briana De Palmy z roku 1987 si Nesse zahrál Kevin Costner. Vysloužilí policista ve hře vede bistro Blues and Bullets a má pomoci své bývalé nemesis najít unesenou vnučku. Al Capone věří, že Ness je jediný, který ji může zachránit.

Hra byla oznámena už v srpnu 2014 a pro svůj výrazný vizuální styl vzbudila značkou pozornost. To ale očividně automaticky neznamená komerční úspěch. Studio A Crowd of Monsters napsalo na svém účtu na Twitteru, že hra není zrušená. Reagovalo tak na četné dotazy od fanoušků. Firma podle příspěvku prochází těžkými časy, ale pokud by autoři hru zrušili, dozvíme se to.

Na Steamu se objevila zpráva z údajného zdroje, který tvrdí, že studiu došly peníze kvůli nepodařenému mobilnímu portu a tým už podle tohoto tvrzení nemá žádné zaměstnance na plný úvazek. Autor příspěvku chtěl podle svých slov varovat případné zájemce o hru, než se do série pustí. Očekával přitom, že oficiální zrušení hry bude brzy oznámeno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama