Battlefield 1 zamíří do EA Access
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefield 1 zamíří do EA Access

Battlefield 1 zamíří do EA Access

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 9. 2016 17:05
Reklama

Ani Battlefield 1 se nevyhne brzkému startu ve službách EA Access a Origin Access a pokud jste předplatiteli těchto exkluzivních programů ať už na PC, nebo na Xbox One, tak se dočkáte možnosti vyzkoušet si Battlefield 1 s drobným předstihem, a to navíc bez nutnosti nákupu hry.

Trialová verze bude přístupná všem a nabídne zajímavou porci obsahu – v multiplayeru to znamená pětici map a čtyři herní módy. Dostupné budou mapy St. Quentin Scar, Amiens, Sinai Desert, Fao Fortress a Suez, a to v režimech Conquest, Rush, Operations a Domination. Testující hráči ale nebudou ochuzeni ani o singleplayer a ten v případě zkušební verze hry nabídne dvojici misí – Storm of Steel a Through Mud and Blood.

Odehraný postup se jak v singlu, tak i v multiplayeru, přenese i do plné verze, jež vyjde na všech platformách naráz o pár dní později

Zkušební verze hry bude přístupná od 13. října a hrát ji budu moci hráči po celých 10 hodin. A jestliže takové hráče Battlefield 1 zaujme, tak těm se odehraný postup jak v singlu, tak i v multiplayeru, přenese i do plné verze, jež vyjde na všech platformách naráz o pár dní později, 21. října. Již 18. října ale vyjde takzvaná Early Enlister Deluxe Edition, která zpřístupní všechny zbývající módy i mapy. Takže pokud plánujete hru vyzkoušet, tak si určitě nějaký čas pošetřete i na poslední dny této akce. A určitě také neopomeňte fakt, že i při sezení ve hlavní nabídce hry již hodiny neodbytně tikají.

Ve finále již jen zmíníme, že vyzkoušení hry navíc přinese unikátní psí známku jménem Trench Raider a pokud dotyční hráči takzvaně vyplácají všech deset hodin, tak se v případě plné verze dočkají i odměny v podobě nějakých exkluzivních prvků výbavy (takzvaný Battlepack). Samozřejmostí je pak desetiprocentní sleva pro předplatitele služby – tehdy hra v případě standardní PC edice vyjde na 54 eur, tedy v přepočtu na zhruba 1500 korun. Pro další reference si můžete připomenout naše souhrnné první dojmy z betaverze hry a v textové formě si můžete projít i (skoro) kompletní obsah hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama