Update Doomu přináší klasický Deathmatch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Update Doomu přináší klasický Deathmatch

Update Doomu přináší klasický Deathmatch

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 9. 2016 12:25 4
Reklama

Přestože nový Doom sklidil spoustu chvály a kvalita jeho režimu hry pro jednoho hráče dokonce překvapila i samotnou Bethesdu, jeden prvek v něm až dosud nepochopitelně chyběl. Přestože multiplayerová složka rozhodně netrpěla nedostatkem módů, nemohli jste si až dosud zahrát ten nejklasičtější z klasických. Nový update ale tuto skutečnost mění.

Během včerejška došlo k několikahodinové odstávce serverů kvůli přípravám na implementaci tradičního Deathmatche, který do hry přibyl v rámci bezplatného updatu. Dosud byla ve hře přítomna pouze týmová varianta tohoto režimu, nyní si již můžete s kamarády dát raketometem do zubů bez omezení. Záměrně zmiňujeme ony kamarády, protože další neméně podstatnou součástí aktuálního updatu je i možnost zakládat privátní zápasy. Ty následně nabízí nastavení hraných módů, map, délky jednotlivých her a tak dále.

Mimo tyto dva velké přírůstky do populární střílečky přináší update ještě celou řadu oprav a optimalizací, odstraňuje například problém se zamrzáním hry v menu po opuštění jedné z Classic Maps. Kompletní seznam změn naleznete například pod tímto odkazem. Řešení se týká nejen kampaně, ale i editoru úrovní SnapMap. V něm upravuje například obecnou stabilitu a řadu funkcí, jako je například pathfinding nepřátel.

Do budoucna navíc autoři hry slibují přidání Arcade režimu, který má být kompetitivním přírůstkem ke kampani. V průběhu hraní budete zřejmě sbírat body a soupeřit s kamarády o to, komu se povede lépe. Arkádový mód by měl do hry přibýt ještě letos na podzim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama