Na Burnoutu Paradise pro XO se stále pracuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Burnoutu Paradise pro XO se stále pracuje

Na Burnoutu Paradise pro XO se stále pracuje

Jiří Bigas

Jiří Bigas

21. 9. 2016 12:39
Reklama

Včera jsme si při vysílání Forzy Horizon 3 za vzpomínali na vynikající open world závodní hru Burnout Paradise od studia Criterion Games z roku 2008. Její fanoušci stále marně čekají na zařazení titulu do programu zpětné kompatibility na Xboxu One. Vývojáři ale shodou okolností vyslali nyní do světa zprávu, že na tom stále pracují.

První zprávy o možném zařazení Burnout Paradise do zpětné kompatibility se přitom objevily už loni v červenci. Hra z Xboxu 360 patří mezi nejčastěji zmiňované kousky, které by si majitelé Xboxu One rádi zahráli. Studio přitom zatím dost šetřilo detaily, takže není úplně jasné, zda za zdržením stojí nějaké technické nebo spíš formální problémy. V každém případě už v průběhu minulého roku autoři odmítli, že by se podobně měli snažit oprášit předchůdce v podobě Burnout Revenge.

Nyní na Twitteru vyzvali Criterion Games fanoušky k trpělivosti s tím, že práce na podpoře zpětné kompatibility pokračují a brzy by mohli mít autoři další novinky. Vzhledem k tomu, že snad neuplyne týden, aniž by se Microsoft pochlubil novými tituly v tomto programu, je vysoce pravděpodobné, že k takovému odhalení může dojít ze dne na den bez větších fanfár. Vývojářům se tak snad alespoň na čas podaří rozptýlit pochyby, zda za zdlouhavým procesem nestojí snaha přijít s remasterem původní hry.

Ta vyšla, jak už bylo uvedeno, na Xboxu 360 v lednu 2008, přičemž předchůdce s podtitulem Revenge debutoval na PS2 a prvním Xboxu v roce 2005, aby se o rok později stal jednou z prvních her na X360 s vylepšenou grafikou. Jestliže jste ale v něco podobného doufali i u Paradise, zatím tomu nic nenasvědčuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama