Největší alfou v historii Ubisoftu je For Honor
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Největší alfou v historii Ubisoftu je For Honor

Největší alfou v historii Ubisoftu je For Honor

David Plecháček

David Plecháček

21. 9. 2016 08:19 6
Reklama

Víte, někdy mi přijde skoro až zvláštní, že i přes množství alfa a beta testů přichází hry ke koncovým uživatelům v takovém stavu, jako se to občas stává. Ubisoft proto nenechal nic náhodě a do uzavřené alfy For Honor pozval nejvíce hráčů v historii společnosti. A beta taky nebude zrovna drobeček.

Škoda, že neznáme přesná čísla, ale Ubisoft hovoří o desítkách tisíc hráčů. V průměru každý ve hře strávil - od čtvrtka do neděle - přes čtyři a půl hodiny času napříč módy Duel, Brawl a Dominion. Mezi ně jsme se dostali i my, a tak jsme vám mohli v pátek odpoledne nabídnout hodinku z hraní.

Když jsme u toho vysílání, tak známe i údaje ze streamovací služby Twitch. Hra se v jednu chvíli vyšplhala až na druhou nejsledovanější, přičemž se po celou dobu držela v top 10. Počet diváků s každým přibývajícím dnem rostl, což svědčí o značném zájmu veřejnosti.

A nějaké špíčky? Ubisoft se pochlubil, že do konce testování proběhlo na 5,8 milionu poprav, bylo zabito téměř devadesát milionů válečníků, přičemž lehkou matematikou dojdeme k tomu, že každou vteřinu proběhlo 16 poprav a bylo zabito 259 nešťastlivců.

Co se týče bety, Ubisoft hlásí přibližně 40% nárůst zájmu oproti jiným hrám. Uvidíme, zda bude uzavřená, či po vzoru jiných her dojde i k otevřenému testování, což by pro hráče byla další zajímavá možnost, jak si hru s předstihem vyzkoušet. Ale na to je ještě čas. For Honor vychází 14. února na PC, Xboxu One a PS4. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama