GTA 5 Redux je venku, sledujte nový trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GTA 5 Redux je venku, sledujte nový trailer

GTA 5 Redux je venku, sledujte nový trailer

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 9. 2016 11:03 14
Reklama

Snad nejambicióznější modifikace PC verze Grand Theft Auto V je venku a aktualizuje již tak dost sympatickou grafickou stránku hry na ještě vyšší úroveň. Zlepšení jsou patrná na první pohled a kromě realističtějšího nasvícení scén, předělaných částicových efektů a úpravy rozlišení i podoby textur dávají jako celek mnohem lepší dojem, než jak tomu bylo v případě originálu.

O Gta V Redux jste v rámci našeho zpravodajství mohli číst již mnohokrát – vedle prvotního oznámení s odkazem na oficiální stránky hry jsme vás lákali na srpnové datum vydání (které nakonec nevyšlo) a poté jsme psali i o datu novém, tentokrát již zářijovém. Pro pořádek vás můžeme ještě odkázat na jednu ze starších aktualit pojednávajících o konkurenční modifikaci NaturalVision, nicméně dnes je v hledáčku právě GTA V Redux a nový trailer, jež láká k okamžitému vyzkoušení.

Ukázka představuje fantasticky přetvořenou grafickou stránku hry i novinky v podobě reálných modelů i jmen vozidel. Vedle toho tvůrce Josh Romito sáhl ale i do samotných základů hry a vedle grafiky tak lze spatřit změny i ve fyzikálních zákonitostech hry a například i v počasí. Poslední jmenované bylo přepracováno od samotného základu a hra tak má přinést například realistické západy i východy slunce a plynulé přechody mezi dnem i nocí a mezi jednotlivými fázemi počasí.

Kompletní výčet aktualizací a novinek modifikace jménem Redux nabízí webová stránka projektu. Tam se navíc můžete dočíst, že minimálně v otázce shaderů dostávají hráči na vybranou a lze vybírat z několika možností vzhledu hry. Tak jako tak by ale hra měla vypadat co možná nejrealističtěji a ona volba tak spočívá především v osobních preferencích hráčů.

Teď už ale neváhejte a modifikaci si vyzkoušejte, druhé přiložené video vám poradí, jak si modifikaci do PC verze nainstalovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama