Nový cíl pro Hitmana je k mání ve Francii
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový cíl pro Hitmana je k mání ve Francii

Nový cíl pro Hitmana je k mání ve Francii

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 9. 2016 10:01 3
Reklama

Předposlední epizoda Hitmana vyjde již 27. září a zavede hráče do amerického Colorada, než ale dojde na tento výlet, tak s tímto zabijákem můžete ještě jednou zavítat do Paříže. Motivací k takovému výletu je další časově omezený cíl, kterým je tentokrát žena jménem Nila Torvik.

Nila Torvik zastává funkci CEO ve společnosti Torvik research, jež si klade za cíl dodat levné léky potřebným lidem na méně rozvinutých trzích. Proti tomu by číslo 47 i jeho nadřízení jistě ještě nic nenamítali, problém však tkví v tom, že v pozadí tohoto chvályhodného projektu je testování na lidech v zemích třetího světa. A právě tato činnost leží v žaludku zúčastněným osobám.

Takže s chutí do toho, času je tentokrát více a tuto proradnou lékárnici lze nahánět od včerejška s tím, že nabídka trvá po celý týden. Opět ale pochopitelně platí, že informací je k dispozici málo a jakýkoli přešlap znamená uniknutí cíle i okamžité zrušení kontraktu. Navrch je třeba přistupovat k nabídce velmi opatrně, neboť Nila o existenci plánů na atentát již něco tuší. Takže hodně štěstí a buďte opatrní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama