Starter edice R6 Siege je opět k mání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Starter edice R6 Siege je opět k mání

Starter edice R6 Siege je opět k mání

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 9. 2016 15:21 2
Reklama

O takzvané Starter edici Rainbow Six Siege jsme psali již v červnu – tehdy Ubisoft nabídnul fanouškům multiplayerových týmových akcí za 15 dolarů (necelých 400 korun) ořezanou PC verzi své akce. Za sníženou cenu tehdy hráči dostali méně obsahu, mohli ale naskočit do hry za ostatními a rozhodnout se, zda budou v hraní pokračovat. A dnes se tato akce opět opakuje a opět také platí, že ji Ubisoft nabízí po omezenou dobu.

Z červnové zprávy si tak můžete připomenout to, že se hráči dočkají dvou náhodně vybraných operátorů (ti jsou vybíráni z šestice Rook, Sledge, Ash, Fuze, Mute a Smoke) a k tomu 600 kreditů navíc vhodných pro nákup dvou dalších operátorů (ti následující již budou dražší). Jakékoli další utrácení peněz pak bude na hráčích samotných – obsah půjde odemykat dodatečným hraním, v případě Starter edice to však bude časově náročnější. V červnu to znamenalo například 15 hodin hraní pro odemknutí operátorů základní hry a očekáváme, že to bude platit i nyní.

K vyzkoušení této edice hry pak láká nový trailer, kterým Ubisoft mimo jiné také připomíná úspěchy hry a fakt, že se tomuto titulu stále ještě věnují. To například značí, že od minula například přibyly další mapy i jednotky. Takže pokud je vám tento typ akcí po chuti, tak neváhejte, přeci jen se jedná o nabídku časově omezenou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama