Zítra začíná alfa For Honor. Registrujte se
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zítra začíná alfa For Honor. Registrujte se

Zítra začíná alfa For Honor. Registrujte se

David Plecháček

David Plecháček

14. 9. 2016 08:16 6
Reklama

Kdo by to byl řekl, že Dan Vávra a jeho studio Warhorse dostanou v soubojovém systému konkurenta, který - i přes pozdější oznámení - nakonec dost možná vyjde ještě dřív než samotné Kingdom Come. Že se For Honor blíží jako dobře namazaný expres připomíná i uzavřený alfa test, do kterého se stále ještě můžete registrovat. Co nabízí?

Úkolem alfy je v úzkém kruhu lidí otestovat základní prvky hry. For Honor se v tomto ohledu soustředí především na PvP obsah. K dispozici jsou módy Duel (jeden proti jednomu), Brawl (dva na dva) a Dominion (dva čtyřčlenné týmy), přičemž každý z nich se odehrává na zcela jiné mapě.

Už při registraci je třeba si zvolit preferovanou frakci. Ze tří skupin (vikingové, samurajové a rytíři) je v rané fázi testování přístupná šestice hrdinů - Kensei, Raider, Warden, Orochi, Berserker a Conqueror - na jejichž představení se můžete podívat ve videích pod touto novinkou. Alfa mimo jiné nabídne ochutnávku systému vylepšování, odemykání nových schopností, zbraní a brnění a dalších vizuálních pozlátek.

Alfa začíná ve čtvrtek v 15:00, přičemž se servery odmlčí v ten samý čas v neděli. Ubisoft otevřeně hovoří i o betaverzi, zda ale bude dostupná všem (stejně jako třeba v The Division nebo Rainbow Six Siege), to nikdo prozatím neví. Nedivili bychom se.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama