Red Dead Revolver zřejmě zamíří na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Red Dead Revolver zřejmě zamíří na PS4

Red Dead Revolver zřejmě zamíří na PS4

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

13. 9. 2016 10:49 9
Reklama

Málokdo si uvědomuje, že hra Red Dead Redemption nestojí sama o sobě a je ve skutečnosti druhým dílem série. První hra totiž nesla přídomek Revolver a vyšla už v roce 2004 pro PlayStation 2. Konec ale lekce z dějepisu – Red Dead Revolver se vám pravděpodobně připomene na PS4.

Se spekulací přišel insider s přezdívkou Wario64, který na svém Twitteru zveřejnil fotku z australského PlayStation Store, kde se u zmiňované hry objevila podpora pro konzoli PS4. Neznamená to, že by vývojáři z Rockstaru přichystali remaster, natož remake, ale i PS2 verze hratelná na aktuální konzoli by mohla fanouškům dobře posloužit.

Rockstar ani lidé ze Sony tuto informaci dosud nekomentovali a výpis z australského PS Store byl rychle smazán. Není však důvod myslet si, že podobná chyba vzešla odnikud a není za ní ani kousek pravdy. Na každý pád se ale připravte – pokud jste Revolver nehráli – na zcela odlišný zážitek, nežli tomu bylo v případě Red Dead Redemption. Hra je lineární a nedovolí vám projíždět se světem tak, jako činil pan Marston…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama