Andromeda na PC bez omezení framerate
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Andromeda na PC bez omezení framerate

Andromeda na PC bez omezení framerate

Pavel Makal

Pavel Makal

12. 9. 2016 08:01 7
Reklama

Akce PlayStation Meeting v minulém týdnu neodhalil jen podrobnosti o chystané vylepšené PlayStation 4. Kromě této bezesporu důležité zprávy jsme také byli svědky vůbec prvních záběrů z hraní Mass Effect Andromeda. Někoho zklamaly, někoho nadchly, jen málokoho však nechaly zcela chladným. V následujících dnech se pak okolo Andromedy točilo několik dalších zpráv.

O té zřejmě nejzásadnější vás ve své čtvrteční novince informoval Jirka. Chystaný Mass Effect bude na obou konzolích od Sony, původní PS4 i připravované PS4 Pro, běžet ve 30fps. Není jasné, zda je větší framerate na konzoli nedosažitelný, nebo zda mají vývojáři jiné důvody. Automaticky ale vyvstala otázka, jaká bude situace na PC.

Vývojáři z Bioware na sociální síti Twitter odpověděli na zvídavé dotazy PC hráčů jednoznačně. Komentář o 30fps se týká výlučně konzolí, specificky se mluvilo jen o zařízeních z rodiny PlayStation. Měl jasně ilustrovat míru konzistence hratelnosti mezi starší a novou konzolí. Na PC vývojáři cílí na neuzamčený framerate, tedy pokud nezapnete vertikální synchronizaci. Do diskuze s hráči se přidal například Mac Walters, kreativní ředitel značky Mass Effect, producent Andromedy Michael Gamble nebo sám viceprezident BioWare Aaryn Flynn.

Andromeda se má na PC, PS4 a Xbox One objevit v prvním kvartále příštího roku. Záběry z PlayStation Meetingu pocházejí z pre-alpha verze hry, je tedy více než pravděpodobné, že se finální podoba může značně lišit. V uplynulých týdnech se objevily i protichůdnéinformace o potenciálním remasteru původní trilogie. V naší galerii se navíc můžete podívat na zbrusu nový screenshot.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama