Remaster RDR pro PC a konzole již příští rok?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remaster RDR pro PC a konzole již příští rok?

Remaster RDR pro PC a konzole již příští rok?

Pavel Makal

Pavel Makal

5. 9. 2016 14:12 33
Reklama

Šeptanda o remasteru či rovnou pokračování Red Dead Redemption běžela zejména před E3 na plné obrátky. Kromě uvedení hry do zpětné kompatibility na Xbox One se však se značkou nic nestalo a my tak můžeme nadále čekat, jak to s kovbojskou akcí nakonec dopadne. Dnes se však na internetu opět vyrojily „zaručeně pravdivé“ zprávy o tom, že se Red Dead Redemption chystá na současnou generaci konzolí a PC.

Se zprávou původně přišel korejský herní server Gamefocus, od nějž ji nadále přebrali ostatní. Podle Gamefocusu by se remaster pro PC, PlayStation 4 a Xbox One měl na trh dostat někdy v průběhu příštího roku. Berte tyto informace se značnou rezervou, přeci jen to není zdaleka poprvé a jistě ani naposled, co se o možném opětovném vydání úspěšné a cenami ověnčené hry hovoří. Red Dead Redemption je ovšem v herním světě takovým pojmem, že by byla škoda vás o tu trochu naděje připravit.

O oznámení pokračování se horečně mluvilo již před E3, kde měla Red Dead Redemption 2 být představena v rámci konference Sony. To se ale nakonec samozřejmě nestalo, byť konspirátoři připisují tuto skutečnost faktu, že E3 trailer měl obsahovat přestřelku v baru a to se v souvislosti s tehdy ještě čerstvou tragédií v gay clubu v Orlandu nehodilo. Nakonec se však hra neobjevila ani na Gamescomu, navzdory tomu, že vydavatelství 2K Games opakovaně upozorňovalo na chystaný obří projekt.

S blížící se akcí PlayStation Meeting, na níž má být oznámena nová verze konzole Sony s kódovým označením Neo, se samozřejmě spekulace opět rozjely na plné obrátky. Objeví se snad pokračování Red Dead Redemption právě na newyorském eventu? Nebo tam Rockstar představí alespoň zmiňovaný remaster na současná herní zařízení? Ptáte-li se nás, jsme k podobným nadějím spíše skeptičtí. Pokud bude společnost Sony chtít oznámit novou konzoli, jen těžko by riskovala, že nadšení publika ukradne titul ze stáje studia Rockstar. Leda že by se z nového Red Dead vyklubala PlayStation exkluzivita. Inu, nechme se překvapit!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama