Sledujte představení tří hrdinů z For Honor
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte představení tří hrdinů z For Honor

Sledujte představení tří hrdinů z For Honor

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 9. 2016 08:33 5
Reklama

Historická first person akce For Honor se připomíná hned trojicí nových videí – tyto ukazují tři různé bojovníky ze třech různých frakcí i historických období. Postupně se tak můžete podívat na samuraje, na Vikinga a na klasického rytíře.

Prvním představeným je Kensei – samurajský válečník, jehož specialitou je dle doprovodného komentáře především samotná touha po vítězství. A pochopitelně také možnost rychle stínat své protivníky. Kensei bude jedním z šesti hratelných hrdinů, jež nabídne nadcházející alfatest.

Následuje představení Raidera – vikinského válečníka, který se tuze rád ohání obrovskou obouruční sekyrou. Urostlý vousatý válečník bude v alfaverzi také přítomný a strach bude šířit nejen za pomocí své zbraně, ale už jen svým samotným vzezřením.

Posledním představeným válečníkem je Warden, klasický šermíř, válečník s mečem a příslušník dávno padlého řádu. Ochránce slabých se ve hře bude ohánět známým obouručním mečem a něco jako smilování s protivníky mu bude pochopitelně cizí.

Výše přiložené ukázky by vám neměly ujít už jen proto, že přinášejí nové záběry přímo ze hry. Tak jako tak, uzavřený alfatest hry bude vybraným hráčům přístupný od 15. do 18. září na všech platformách s tím, že plná verze hry pak vyjde na Xbox One, na PC a na PlayStation 4 až počátkem příštího roku – 14. února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama