Eziova assassínská kolekce se připomíná
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Eziova assassínská kolekce se připomíná

Eziova assassínská kolekce se připomíná

Jiří Bigas

Jiří Bigas

31. 8. 2016 15:54 9
Reklama

Nedávno spekulovaná kolekce starších her ze série Assassin's Creed pro konzole PlayStation 4 a Xbox One se začíná pomalu, ale jistě vybarvovat. S nejnovějšími střípky se přihlásil francouzský web Gameblog, který připojil i obrázek údajně uniklého propagačního materiálu.

Assassin's Creed: The Ezio Collection má obsahovat vysoce ceněný druhý díl, jeho pokračování s podtitulem Brotherhood a Revelations, který uzavíral Eziovu trilogii a jeho příběh propojil s osudy hrdiny prvního dílu, kterým byl Altaïr Ibn-La'Ahad.

Kolekce by údajně měla přijít na trh už v listopadu (tak přeci jen nakonec nějaký Assassin letos může vyjít) a bude obsahovat remasterované verze v rozlišení 1080p, 30 FPS a s přepracovanými texturami. Balení by mělo rovněž nabídnout všechna dříve vydaná rozšíření a dva animované filmy s Eziem (Ascendance a Embers?).

Assassin's Creed: The Ezio Collection se už před pár týdny objevila v databázi korejské ratingové organizace. O PC verzi zatím nepadlo ani slovo. Kolekce by ale podle Gameblogu údajně měla na konzolích stát méně než 70 eur - no ještě aby ne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama