Arkáda Wreckfest zamíří i na konzole
i Zdroj: Bugbear / Wreckfest press kit
Novinka Arkáda Wreckfest zamíří i na konzole

Arkáda Wreckfest zamíří i na konzole

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 8. 2016 11:05 2
Reklama

Studio Bugbear oznamuje, že jejich závodní a destrukcemi posedlá závodní arkáda Wreckfest zamíří příští rok i na konzole. Tam bude následovat podobný model jako v případě PC verze a (předobjednávající) hráči se tak mohou těšit nejprve na předběžný přístup do rozpracované verze hry a až poté na verzi plnou.

A pokud snad nevíte, o co jde, tak vězte, že se jedná o celkem obyčejnou závodní arkádu, ve které však prim hraje důraz na destrukci vozidel. S tou si již tvůrci ostatně dokázali získat své fanoušky díky sérii FlatOut. Komunita okolo hry tedy existovala ještě před jejím vydáním, bohužel nebyla silná natolik, aby tito fanoušci dokázali hru dostatečně podpořit i na Kickstarteru.

Z toho si ale naštěstí nikdo příliš hlavu nedělal a hra je tedy zatím momentálně dostupná v rámci early access na Steamu na PC. A tam se již dle posledního příspěvku na komunitní stránce hry údajně začne pomalu ale jistě finišovat. To znamená dodělat tratě, přinést nové vozy, upravit uživatelské rozhraní a především představit režim kariéry.

Práce i tak zkrátka ještě zbývá dost a pokud se nic nezmění, tak během příštího roku vyjde i plná verze hry. Jakékoli přesnější datum vydání je však zatím zahalené tajemstvím. Vy se každopádně v případě zájmu můžete podívat na stránky hry, kde lze hru už za pouhých 20 dolarů předobjednat a získat tak garanci přístupu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama