Mortal Kombat XL se zřejmě objeví i na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mortal Kombat XL se zřejmě objeví i na PC

Mortal Kombat XL se zřejmě objeví i na PC

Pavel Makal

Pavel Makal

25. 8. 2016 10:06 1
Reklama

Fanoušci utrhaných končetin, vyrvaných páteří a nejrůznějších tělních tekutin pozor! Je docela dobře možné, že se reedice posledního Mortal Kombatu s přízviskem XL podívá nakonec i na PC. Jen doufejme, že se vyhne porodním bolestem, pro které jsou PC verze her od Warneru už pověstné.

Mortal Kombat XL, tedy opětovné vydání posledního Mortal Kombatu společně se všemi dostupnými DLC balíčky, vyšel na současnou generaci konzolí už letos v březnu. S ohledem na to, v jak tristním technickém stavu vyšel původní Mortal Kombat X na PC, rozhodli se vývojáři z NetherRealm nedráždit příliš rozlícené hráče a verzi pro osobní počítače tentokrát pominout.

Nyní se ovšem na Twitteru Eda Boona, jednoho z otců serie, objevil podivuhodný vzkaz. Pokud z něj extrahujete všechny kapitálky, vyjde vám zkratka MKXL PC. Celé to korunuje fotka základní desky z PC. V minulosti navíc Boon na Twitteru uspořádal hlasování o to, zda mají hráči o Mortal Kombat XL na PC zájem. To vyšlo ve prospěch vydání.

Navíc se ve službě SteamDB objevila nová aplikace s názvem MKXL Enhanced Online Beta. Je momentálně skrytá, ale všechny tyto informace dohromady jasně naznačují, že si brzy budou moci nové postavy a jejich zabíjení užít i hráči na PC. Tak jen doufejme, že se vývojáři poučili z předchozích nezdarů a nenaservírují často opomíjené PC komunitě zas nějaký rozbitý port. To už by totiž bylo skoro na fatalitu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama